• Sportul tău, povestea ta!

Wizz Cluj-Napoca Virtual va avea loc la jumătatea lui aprilie

Wizz Cluj-Napoca Virtual va avea loc la jumătatea lui aprilie

Wizz Cluj-Napoca Virtual va avea loc în acest an în perioada 10-18 aprilie. Participanţii vor putea opta pentru una din cele patru distanţe propuse de organizatori, de la cinci kilometri la anduranța unui maraton: 5, 10, 21,1 şi 42,2 km.

Înscrierile se fac doar online, pe https://virtual.runnersclub.ro. Înscrierile online se fac până pe 14 aprilie, iar plățile offline se fac până pe 12 aprilie. După aceste date, înscrierile nevalidate se vor anula.

Nu există o limita maximă a numărului de persoane care pot participa la eveniment. Kitul de concurs este garantat pentru primii 600 participanţi.

Startul poate fi luat oricând în intervalul 10 aprilie, 0:00 – 18 aprilie, cât timp se respectă termenul limită de trimitere a rezultatelor, 18 aprilie, ora 23:59.

Traseul va fi ales de fiecare participant în parte.

Wizz Cluj-Napoca Virtual, în aprilie 

Wizz Cluj-Napoca Virtual – Taxa de participare este de 79 de lei, indiferent de probă, și se plăteşte online sau prin transfer bancar.

Pentru inscrieri multiple, taxa este: pentru două probe -129 lei, pentru trei probe – 179 lei şi pentru patru probe – 229 lei.

Distanțele nu se cumulează. Este important să fie cucerită măcar o dată distanța minimă pentru a beneficia de medalie și șanse egale pentru premiile speciale.

Poate fi utilizată orice aplicație de fitness mobilă care redă detalii publice despre activitatea realizată. Garmin, Strava sau MapMyRun sunt câteva din opțiunile de monitorizare ce pot fi sincronizate în cont. Astfel vor fi preluate automat distanța parcursă, ritmul, durata sau traseul alergat. Se pot transmite datele și manual, cu o dovadă foto.

Primii clasaţi în proba de semimaraton (masculin şi feminin) vor primi vouchere Hervis. 300 lei (locul 1), 200 lei (locul 2), 100 lei (locul 3), 50 de lei (locurile 4-6).

 

Romania Backyard Ultra, ultramaratonul în care trebuie să-ţi depăşeşti limitele


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *