• Sportul tău, povestea ta!

Vlad Stoica este preşedintele Federaţiei Române de Triatlon

Vlad Stoica este preşedintele Federaţiei Române de Triatlon

Vlad Stoica a fost ales în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Triatlon. Stoica a primit 30 din cele 34 de voturi exprimate în Adunarea Generală

Pentru şefia FRTRI au mai candidat Sorin Boriceanu (ACS Energy Club), Dumitru Aurelian Blănaru (CSM Brăila) şi Daniel Ioan (ACS Tri Aluta), al cărui dosar a fost incomplet, iar candidatura sa a fost respinsă.

Vlad Stoica a fost preşedinte interimar al  Federaţiei Române de Triatlon după decesul lui Peter Klosz, din noiembrie 2019. Stoica a fost membru fondator al FRTRI şi vicepreşedinte încă din 2013.

Pentru cele două posturi de vicepreşedinte au fost votaţi, în urma scrutinului de la Ploieşti, Răzvan Florea şi Viktor Klosz.

Cei opt membri ai Biroului Federal, printre care se află ,în premieră, şi o femeie, sunt Adina Duşa, Marius Grigore, Papp Jozsef, Daniel Nistoroiu, Istvan Besnyei, Alexandru Koncz, Marius Alexandru Dragu şi Adrian Toader.

România va organiza în 2021 competiţii internaţionale precum Campionatul European de Winter Triathlon (Cheile Grădiştei), Campionatul European de Duatlon (Târgu Mureş) şi Cupa Europeană de Juniori (Bucureşti).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *