• Sportul tău, povestea ta!

Viitorul contează. Sfaturile unei campioane

Viitorul contează. Sfaturile unei campioane

Triatlonul este afectat, precum toate sporturile, de anularea competițiilor din această perioadă. Nimeni nu știe când se vor relua cursele, dar toată lumea continuă să se antreneze în diverse moduri. Linsey Corbin, câștigătoare a numeroase concursuri de Ironman, dar și medaliată cu bronz la Campionatul Mondial din 2011, este una dintre persoanele care nu stă acasă degeaba.

Americanca și-a amenajat un spațiu pentru antrenamente, cu o sală de forță și bicicletă, pentru a rămâne pregătită. Corbin are și 5 sfaturi importante pentru triatloniști, pentru a trece mai ușor peste săptămânile fără curse.

1 – Concentrează-te pe prezent și trăiește fiecare zi cum trebuie. Nu te îngrijora prea tare pentru trecut, nu te stresa prea tare pentru viitor. Nu te mai gândi când va fi următoarea cursă, când vei putea înota. Gândurile despre trecut și viitor doar consumă energie și creează stres.

2 – Suntem toți în aceeași oală. Este greu pentru tine, este greu pentru toată lumea

3 – Gândește-te la această provocare ca la o ocazie de a te reconecta cu oamenii cu care nu ai mai vorbit de mult. Rescrie în liniște planul pentru următorii ani, ce țeluri ai, unde vrei să ajungi. Încearcă ceva nou.

4 – Lasă incertitudinile și folosește-ți energia citind o carte, gătind ceva nou sau ajutând pe cineva care are mare nevoie de acest lucru

5 – Nu subestima valoarea sistemului de suspensie TRX. Dacă nu ai făcut yoga, gândește-te să începi. Eu de 6 luni fac yoga, iar acum voi face cursuri online

Și nu uita. Trebuie să te comporți ca un campion în această perioadă pentru că #RomaniaPoate 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *