• Sportul tău, povestea ta!

VIDEO | Novak Djokovic a fost tuns de soție. Nu mai mersese la frizer de la începutul pandemiei. ”Arăta ca un sălbatic”

VIDEO | Novak Djokovic a fost tuns de soție. Nu mai mersese la frizer de la începutul pandemiei. ”Arăta ca un sălbatic”

Novak Djokovic nu mai trecuse pe la frizer de mai bine de o lună. Liderul clasamentului ATP a respectat distanțarea socială și a preferat să stea netuns, doar că Nole ajunsese ținta ironiilor soției sale.

Djokovic și-a făcut curaj și s-a lăsat pe mâna soției, care a devenit frizer de ocazie. ”Arăta ca omul peșterii, ca un sălbatic”, a spus Jelena Djokovic pe unul dintre conturile sale de socializare. Doamna Djokovic a și postat filmarea cu Novak înainte și după ce a fost tuns.

 

Djokovic a susținut intens distanțarea socială

 

“Vă rog, staţi în casă în carantină şi ajutaţi personalul medical din prima linie să îi ajute pe toţi cei infectaţi şi care au nevoie de ajutor. Să nu îi împovărăm în aceste vremuri critice mai mult decât sunt deja. Trăim o viaţă modernă şi rapidă. Suntem permanent în mişcare. Am devenit dependenţi de această idee că trebuie mereu să fim altundeva şi să facem ceva productiv. Nu putem fi sănătoşi dacă lumea noastră nu este sănătoasă. Să ne rugăm, să medităm, să mâncăm sănătos, să ascultăm muzică, să cântăm, să dansăm, să citim, să scriem, să facem exerciţii fizice, să dormim bine, să ne antrenăm creierul să gândească pozitiv… Aceasta este o oportunitate foarte bună ca să facem asta”, declara Novak Djokovic la începutul pandemiei de coronavirus.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *