• Sportul tău, povestea ta!

VIDEO – Imagini emoționante! Italia își adună puterile după o lună și jumătate de Coronavirus

VIDEO – Imagini emoționante! Italia își adună puterile după o lună și jumătate de Coronavirus

Italia trece prin momente grele, iar sloganul ”La bella vita” nu mai are niciun sens. Pandemia de Coronavirus a schimbat totul, iar italienii folosesc alte cuvinte: ”Una vita terribile” (O viață îngrozitoare).

SportStory.ro #RomâniaPoate

 

Sportivii, televiziunile și cei mai cunoscuți actori încearcă să ridice moralul oamenilor, să schimbe atitudinea, să nu mai existe ”Una vita terribile”, iar toată Italia se ghidează după sloganul #OrgoglioItaliano.  Sunt din ce în ce mai mulți oameni care nu vor să cedeze și să ducă lupta, indiferent cât va fi de grea. Arată ca un fel de maraton, dar satisfacția finish-ului este plină de satisfacție. Așa că, italienii știu că sportul unește oamenii și au adunat într-un videoclip marile performanțe sportive din ultimii ani pentru a-i ține motivați pe toți în lupta cu pandemia de coronavirus.

Toate mesajele de încurajare vin în masă după ultimul bilanț al autorităților. Guvernul de la Roma a anunțat că există 35.713 cazuri de oameni contaminați, iar 2. 978 au decedat în urma infecției. Italia duce o luptă grea de o lună și jumătate. Primele cazuri depistatate au fost pe 31 ianuarie la doi turiști chinezi, iar de atunci cifrele au explodat de la o zi la alta.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *