• Sportul tău, povestea ta!

VIDEO | Cum a fost la Running Camp Piatra Craiului by Run Transylvania

VIDEO | Cum a fost la Running Camp Piatra Craiului by Run Transylvania

Running Camp Piatra Craiului by Run Transylvania (30 iulie - 02 august) a fost tabăra în urma căreia alergarea montană a devenit mai completă și mai complexă. A fost coordonată de unii dintre cei mai pasionați și mai experimentați oameni în alergare monatană din România. În plus, particpanții au avut condiții excelente de cazare și la superba pensiune “7 Crai », iar kit-ul de participare a fost net superior celor mai renumite competiții internaționale.

Running Camp Piatra Craiului 30 iulie -02 august 2020 este doar începutul unui drum prin care Run Transylvania dorește să îi învețe pe toți alergătorii cum trebuie abordată, în mod corect, alergarea montană. În premieră pentru o tabără de alergare, a fost inclus un workshop practic cu echipa Salvamont Zârnesti, care i-au instruit pe alergători despre siguranța pe munte, echipamentul montan minim necesar și cum să cerem și să acordăm primul ajutor. Sportivii au mai participat la ateliere practice ce țin de alergare de lungă durată, au aflat secretele unei tehnici eficiente de urcare și coborâre, precum și dozarea eficientă a energie pentru rezultate maxime.

Toți sportivii de la Running Camp Piatra Craiului by Run Transylvania au avut parte și de alergare prin cele mai fantastice locații din Piatra Craiului și chiar au participat la o mini competiție adevărată. Sportivii cu un grad de pregătire mai avansat, conduși de alergătorul Grigore Mocreac, au alergat pe un traseu de 30 km cu 1600 metri diferență de nivel, iar ceilalți, conduși de alergătorul Gabriel Gojan și salvamontistul Ciprian Lolu, și-au depășit limitele într-un traseu de 18 km cu 1200 metri diferență de nivel.

Toate clipele frumoase de la Running Camp Piatra Craiului by Run Transylvania au fost surprinse în videoclipul realizat de Media Story

Running Camp, Munții Piatra Craiului by Run Transylvania

Mulțumim tuturor celor care au avut încredere în noi, mulțumim participanților și partenerilor noștri 😍🙂🤗🤩

Publicată de Run Transylvania pe Marţi, 11 august 2020


Media Story
– Creator de clipuri video, Multimedia Marketing și dezvoltare concepte smart de comunicare

Cel mai așteptat moment de către sportivi a fost prima lor competiție oficială de alergare de anul acesta. Ei și-au încercat puterile pe o distanță de 7 km cu o diferență de nivel pozitivă de 400 de metri. Cei mai rapizi au fost, Cornel Buliga cu timpul de 38 minute și 22 secunde, Alin Radu (42.52 min) și Mihai Spatariu (47.58 min) la masculin open, pe când la feminin Dana M.Ivasc s-a clasat pe cea mai înaltă treaptă a posiumului cu timpul de 49 de minute în cap, pe locul doi, venită tocmai sin Elevția a fost Tina Van der Vyver cu timpul de 50.39 min iar pe locul 3, din frumosul Cluj Napoca, Ecaterina Ciobanu cu timpul de 54.52 min.

Run Transylvania se pregătește deja pentru Prima Ediție a Ultramaraton Piatra Craiului 2021

Cei mai rapizi sportivi de la competiție au fost premiați cu articole sportive de la partenerii On România : Locul I a primit o cel mai nou pantof de alergare de la On, proaspăt lansat , locul II tricouri tehnice de alergare On, iar locul III șosete tehnice de alergare On și o sticlă de vin de la Chateau Vartely.

Participarea la Running Camp Piatra Craiului le-a sigurat sportivilor și un kit cu produse oferite de partenerii Run Transylvania. Conținutul kitului a fost următorul: un voucher de 250 RON pentru achiziția oricărui produs 2XU, un tricou tehnic 2XU cu emblema taberei, un voucher On Romania de 200 RON pentru orice pantof de alergare On, un bidon de 700 ml, două batoane și 2 geluri de la Gold Nutrition și câte trei doze de bere pentru refacere.

Running Camp, Munții Piatra Craiului by Run Transylvania

Lucrurile mărețe “se nasc”, de cele mai multe ori, din intersecția oamenilor potriviți la locul potrivit. Cu un an în urmă, la poarta primei tabere de alergare organizate în munții Piatra Craiului, a luat naștere Run Transylvania!Câțiva împătimiți de alergare au decis să-și lege destinele pentru a porni mișcarea Run Transylvania, comunitate care să aducă noi standarde în organizarea evenimentelor pentru alergători. În acest an, am reușit să organizăm trei tabere de alergare și patru workshop-uri. Am pornit lucrările pentru organizarea a trei competiții în cele mai frumoase locații din Transilvania. Multe, multe, multe idei au prins aripi, contrar piedicilor impuse de situația actuală. Mergem înainte, alimentați de energia locurilor superbe din Transilvania și energia inepuizabilă a alergătorilor care, o data participând la evenimentele noastre, își schimbă percepția asupra a tot ceea ce înseamnă muntele și alergarea montană! Ne dorim mulți ani în continuare pentru a va bucura cu ideile noastre, în speranta de va creea cele mai calde amintiri în urma vizitelor munților din Transilvania !La multi ani Run Transylvania!#1yearAducem mulțumiri partenerilor media MediaStory & Sport Story pentru producția acestui spot.

Publicată de Run Transylvania pe Sâmbătă, 8 august 2020


Site:
 https://www.runtransylvania.com/
Facebook: https://www.facebook.com/RunTransylvaniaPage/
Instagram: https://www.instagram.com/run_transylvania/

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *