• Sportul tău, povestea ta!

VIDEO | Cel mai impresionant gest din sport

VIDEO | Cel mai impresionant gest din sport

Cel mai impresionant moment al anului a avut loc la Triatlonul Santander. Spaniolul Diego Mentrida și-a lăsat unul dintre adversari, britanicul James Teagle, să îl depășească înaintea liniei de finish.

Gestul a venit după ce Teagle se aflase în permanenţă înaintea sa, dar la ultima curbă a greșit traseul. Diego Mentrida a ajuns în atenția tuturor după ce l-a ajutat pe James Teagle să urce pe podium.

Englezul a obținut astfel locul trei, medalia de bronz, și un cec de 300 de euro. Organizatorii au decis să-l recompenseze şi pe spaniol. Mentrida a primit medalia de bronz – onorific – şi a încasat 300 de euro, la fel ca englezul.

„Asta e ceva ce părinţii mei şi clubul din care fac parte m-au învăţat de când eram copil. Din punctul meu de vedere, e ceva ce ar trebui să fie normal. Nu a observat semnele sau acestea erau puse greşit”, a spus Mentrida.

View this post on Instagram

No ganó la competencia, pero conquistó miles de corazones con su noble gesto🥺👏🏼👏🏿 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Diego Mendrita 🇪🇸 encaraba la meta del #Triatlón de #Santander y logró trepar al segundo puesto, aprovechando que el inglés #JamesTeagle 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 equivocó el camino a metros de la llegada. Sin embargo, al darse cuenta de la equivocación involuntaria de su colega, el español lo dejó pasar para no sacar provecho de su error. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ "Al ver cómo él se equivocaba, inconscientemente me paré. Él se lo merecía", dijo Méntrida, a quien más tarde la organización le dio un podio honorífico por "su noble gesto en la línea de meta" y se llevó el mismo premio que Teagle.

A post shared by Núcleo Noticias (@nucleonoticias) on

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *