• Sportul tău, povestea ta!

Vești bune de la H3RO Mamaia. Va fi pe 3-4 octombrie

Vești bune de la H3RO Mamaia. Va fi pe 3-4 octombrie

Iubitorii de triatlon vor putea participa și în 2020 la H3RO Mamaia. Organizatorii au anunțat că ediția din acest an va avea loc pe 3-4 octombrie, după ce au reușit să pună la punct un plan în urma căruia concurenții să se întreacă în siguranță maximă.

Cel mai mare triatlon din Europa de Sud-Est se va desfășura în condiții speciale în acest an. Numărul de participanți a fost restrâns, sistemul de competiție a fost schimbat, iar un plan de prevenție a fost pregătit, astfel încât povestea H3RO să meargă mai departe.

H3RO  Mamaia 2020 – Distanțe, probe și sistem de organizare

 

CN distanța Half : limita maximă 125 persoane, locuri rămase 42
CN distanța Sprint: limita maximă 125 persoane, locuri rămase 55
Cupa României distanța Olimpică: limita maximă 125 persoane, locuri rămase 46
Cupa României distanța Supersprint: limita maximă 125 persoane, locuri rămase 115

Înscrierile se redeschid în data de 1 SEPTEMBRIE

 

În cazul în care până în data de 1 septembrie nu va fi anunțata organizarea CN Supersprint la Izvorani, acest campionat va fi relocat în cadrul H3RO Mamaia.
Tip start: roll
Toate probele vor fi non draft
Accesul publicului este interzis
Traseul ramane identic cu anul trecut

Web: https://h3ro.org/
Facebook:  https://www.facebook.com/h3romamaia
Instagram: https://www.instagram.com/h3romamaia/


Informații de la organizatori

 

Toți participantii la Campionatele Naționale vor trebui sa aibă legitimație anuală. La restul probelor pot avea și licența de o zi. Autoritățile ne cer în mod expres ca toți sportivii participanți sa fie legitimati.
Deoarece anul acesta suntem obligați să păstrăm un număr redus de participanți, stafetele nu vor putea participa. Participantii care s-au înscris deja la aceste probe pot porta înscrierea pe anul viitor sau le putem returna taxa.
Este posibil sa fim nevoiti sa anulam și proba de Aquatlon din aceleași motive și în plus ca nu ne permitem sa prelungim competiția cu încă o zi. Facem tot posibilul sa nu fie cazul. În scurt timp revenim cu un comunicat legat de aceasta proba.
Asociația noastră, acs smartatletic a fost afectata de pandemie deoarece nu am mai avut posibilitatea sa avem activitate, din acest motiv nu ne-am mai permis sa avem angajați sau colaboratori plătiti. Avem rugămintea sa aveți răbdare cu noi pana repornim activitatea, mai precis din data de 1 septembrie. Pană atunci, nu avem cum sa răspundem la email, la mesaje sau sa îndeplinim orice sarcina legată de client service (transferuri participanți, portari, etc)

MediaStory a fost partener media la H3RO Mamaia 2019 – Clipul oficial

Video Oficial H3RO 2019 – long version

Vizioneaza si bucura-te de momentele surprinse la H3RO by Trichallenge 2019!

Publicată de H3RO Mamaia pe Miercuri, 9 octombrie 2019

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *