• Sportul tău, povestea ta!

Valentin Iancu Ionadi a mai adus României două medalii la Campionatele Europene de Haltere

Valentin Iancu Ionadi a mai adus României două medalii la Campionatele Europene de Haltere

Valentin Iancu Ionadi a mai adus României două medalii de argint, la categoria 55 kg, la Campionatele Europene de haltere de la Moscova. România are deja opt medalii. Sportivul român de la CS Olimpia a încheiat al doilea la aruncat. Cu 140 kg, şi la total, cu 248 kg, iar la stilul smuls s-a clasat pe 5, cu 108 kg.

România are după două zile de competiţie opt medalii, dintre care trei de aur, patru de argint şi una de bronz.

Monica Suneta Csengeri a cucerit trei medalii de aur la categoria 49 kg. Halterofila de la CSM Bistriţa s-a impus la stilul smuls cu 86 kg, după ce a ratat de două ori la 90 kg. La stilul aruncat, Csengeri a fost prima, cu 103 kg, iar la total a câştigat cu 189 kg.

La aceeaşi categorie, 49 kg, Mihaela Valentina Cambei a cucerit argintul la aruncat, cu 100 kg, şi bronzul la total, cu 180 kg. Sportiva de la CSM Oneşti s-a clasat pe 4 la smuls, cu 80 kg.

Campionatele Europene de Haltere. România a ajuns la opt medalii

Cosmina Adriana Pană fusese cea care a adus prima medalie României la Moscova. Argint la stilul aruncat, la categoria 45 kg.

Pană (CSM Bacău) a „aruncat” 84 de kg, s-a clasat pe locul 5 la smuls, cu 66 kg, iar la total a fost pe 4, cu 150 kg.

România participă cu 9 sportivi, 7 la feminin şi 2 la masculin, la Campionatele Europene de la Moscova. În perioada 3-11 aprilie. Obiectivul stabilit, de câştigare a trei medalii, a fost deja depăşit.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *