• Sportul tău, povestea ta!

UltraRun for Autism 24H Smârdan 2021. 15 echipe vor participa la concursul din judeţul Galaţi

UltraRun for Autism 24H Smârdan 2021. 15 echipe vor participa la concursul din judeţul Galaţi

UltraRun for Autism 24H Smârdan 2021 va avea loc în acest an în perioada 4 septembrie, ora 9:00 – 5 septembrie, ora 9:00.

Cursa de alergare de anduranţă se va desfăşura în localitatea Smârdan, din judeţul Galați. Traseul este format dintr-o buclă cu lungimea de doi km, drum de țară, deninivelări, potecă, fără iluminare nocturnă, semnalizat corespunzător cu bandă reflectorizantă şi stâlpi de iluminat solar.

Sunt locuri disponibile pentru 15 echipe participante. O echipă va fi formată din 20 de participanţi. Câştigătoare va fi declarată echipa care parcurge distanţa cea mai mare în 24 de ore.

În caz de egalitate, echipa care a acoperit mai multe bucle în ultimele 3 ore ale cursei va fi declarată câştigătoare. Pe întreaga perioadă a probei, participanţii pot alerga, pot merge la pas, pot lua pauze pentru a se odihni, pot dormi sau pot părăsi zona competiției. Dacă participanții doresc să iasă din zona competiției, trebuie să predea cipul și numărul de concurs la masa de cronometrarem de unde le va ridica la întoarcere.

UltraRun for Autism 24H Smârdan

Cronometrarea distanţei va fi efectuată prin cipuri electronice, ataşate numărului de concurs. Concurenții nu au obligația de a fi prezenți pe traseu în ultimele secțiuni sau tururi ale cursei. Se punctează buclele/tururile complete efectuate.

Taxa de participare este, în perioada 16.03 – 15.06., de 2.500 lei / echipă. În perioada 16.06 – 25.08, de 3.000 lei / echipă.

Înscrierea în evenimentul ,,UltraRun for Autism24H Smârdan 2021” se face de căpitanul de echipă, prin achitarea taxei de participare.

Organizatorul evenimentului este Asociaţia Family Hope Autism Galați, în parteneriat cu Primăria Smârdan, judeţul Galați. Această competiţie este organizată pentru alergătorii de anduranţă amatori şi profesionişti care au împlinit vârsta de 18 ani. Trebuie să fie  apţi din punct de vedere medical, fizic şi mental să susţină acest tip de efort.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *