• Sportul tău, povestea ta!

Triada MTB a ajuns la a zecea ediție

Triada MTB a ajuns la a zecea ediție

Triada MTB a devenit un etalon pentru competițiile din România. A ajuns deja la a zecea ediție, iar anul acesta sunt anunțate două evenimente.

Primul dintre acestea va fi organizat la Avrig, între 23 și 25 aprilie. Al doilea va avea loc la Păltiniș, în vară, pe 6, 7 și 8 august. Anul trecut, câștigătorul Triada MTB a fost Lucian Logigan, omul care l-a ajutat pe Vlad Dascălu să ajungă la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Probabil că cei care au participat la competiția organizată de noi sau cei care au văzut poze și filmulețe de la curse știu că focusul nostru principal este pe trasee. Muncim mult pe aceste trasee să fie bine puse la punct. Ideea este de a le putea folosi, de a aduce oamenii în zonă, să vadă ce trasee avem” – Tudor Oprea, organizator

„Traseele sunt la cel mai înalt nivel. Pentru orice sportiv, Triada este un Must, vrei să fii în vârf de formă atunci. Este un etalon în cursele de MTB, orice ar fi, XCO sau XCM” – Bogdan Duca, ciclist

Anul trecut, Triada Avrig s-a desfășurat în septembrie și a avut nu mai puțin de 4 zile de concurs. În prima, a fost etapa de Time Trial / XCT. A doua zi a fost rezervată cursei de Point to Point XCP. Pe 12 septembrie s-au disputat concursurile de XCO copii A, B, C, D și D1, dar și Juniori Masculin / Feminin și Cadeți Masculin / Feminin. Tot atunci s-a dat startul și în competiția de XCO / Stage Race Elite Masculin / Feminin, Amatori Masculin / Feminin. Ultima zi a fost dedicată întrecerilor Start Family, Fun Masculin/Feminin, Etapa 4 de XCM și concursurile de 1 zi (XCP/XCM).


Detalii eveniment


Data început: 24 Apr 2021
Data final: 25 Apr 2021
Website: https://www.facebook.com
Tip eveniment: Calendar Competiții
Județ: Sibiu
Localitate: Avrig


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *