• Sportul tău, povestea ta!

Tour de Tur 2021, înscrieri în linie dreaptă

Tour de Tur 2021, înscrieri în linie dreaptă

Înscrierile pentru Tour de Tur CBA 2021 au intrat în ultima linie dreaptă. Ediţia din acest an va avea loc pe 22 mai, iar cei interesaţi se pot înscrie până pe 8 mai.

Startul se va da de lângă Lacul Mujdeni (judeţul Satu Mare). Vor fi probe pentru bicicliștii de mountain bike (34/44 km) și pentru alergători (12/25 km).

Proba de mountain bike va cuprinde traseul „Race” (34 km) și traseul „Maraton” (44 km).

Traseul concursului de ciclism Tour de Tur include drumuri comunale, drumuri agricole pietruite, drumuri forestiere amenajate și neamenajate, poteci etc. Traseele sunt marcate cu marcaje speciale (benzi de culoare negru cu roșu, spray verde fluorescent, săgeți indicatoare), iar în unele intersecții orientarea concurenților va fi ajutată de voluntari.

Tour de Tur nu se desfăşoară pe o pistă delimitată, închisă altor participanți la trafic (autovehicule, vehicule, pietoni, turiști, animale). Pe porţiunile pe care concurenţii se deplasează pe drumuri publice, toţi participanţii trebuie să respecte reglementările naţionale privind circulaţia pe drumurile publice. Chiar şi în condiţii de competiţie, trebuie acordată o atenţie deosebită acestor reguli de circulaţie.

Tour de Tur 2021, înscrieri în linie dreaptă

Vor încheia cu succes competiţia cei care au parcurs distanţa în timpul limită de:

− 4 ore pentru traseul ”Race”

− 5 ore pentru traseul ”Maraton”

Startul se va da decalat. Concurenţii vor fi prezenți în zona de start cu 15 minute înainte de start, cu o distanță de 1,5 metri de ceilalți. Concurenţii vor fi chemați din 30 în 30 de secunde la linia de start. Ora oficială a primului start este 9:30 pentru proba de MTB Maraton și 10:00 pentru MTB Race.

Pentru alergători, traseul concursului străbate Aria Naturală Protejată ”Râul Tur”. Va exista traseul „Cross” (cca. 12 km) și traseul „Semimaraton” (cca. 25 km).

Startul se va da decalat. Concurenţii vor fi prezenți în zona de start cu 15 minute înainte de start, având grijă să păstreze distanța de 1,5 metri de ceilalți. Concurenţii vor fi chemați din 30 în 30 secunde la linia de start. Ora oficială a primului start este 10:30 pentru Trail Running – Semimaraton și 11.00 pentru Trail Running – Cross.

Taxele de înregistrare rămân aceleaşi până la finalul lunii aprilie: 70 de lei pe traseele scurte şi 90 pe cele lungi.

Între 1 şi 8 mai, taxa de participare va fi de 90, respectiv 110 lei. Nu va mai fi posibilă înregistrarea la fața locului, din cauza pandemiei de COVID-19 şi în vederea protejării participanţilor.

Sport StorySport pentru toată lumea!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *