• Sportul tău, povestea ta!

Timișoara aleargă. La final de martie

Timișoara aleargă. La final de martie

„Azi, toată țara e la Timișoara”. Așa speră organizatorii SportGuru Timișoara 21k să se audă pe 28 martie, ziua în care capitala Banatului va fi cuprinsă de o efervescență potrivită cu începutul primăverii. Evenimentul din orașul de pe malul Begăi va cuprinde 4 competiții.

Cea mai importantă cursă a zilei este cea de Semimaraton 21K Superbet. Se va pleca și se va ajunge în Piața Unirii, iar limita de timp este de 3 ore. Este prima cursă a zilei și va începe la ora 9. În același timp vor pleca și concurenții de la Cros 10km, care trebuie să termine traseul în maximum 1 oră și 30 de minute. Crosul Popular de 3 kilometri se anunță cea mai aglomerată cursă de pe 28 martie. Participanții vor începe alergarea la 9:05, iar după cel mult jumătate de oră trebuie să fie la sosire. La amiază, copiii vor fi răsfățați. Cursa Copiilor McDonald’s propune trasee cu o lungime între 600-1000 de metri, în funcție de vârstă.

Timișoara 21K – 28 martie 2021

Premiile propuse de organizatori sunt foarte interesante și atractive pentru orice sportiv. Astfel, la Semimaraton, câștigătorul de la Elite va primi 700 de euro, locul 2 – 500 de euro, iar medaliatul cu bronz – 350 de euro. La Cros 10km, locul 1 va încasa 300 de euro, locul 2 – 200 de euro, locul 3 – 100 de euro. Desigur, vor fi și multe premii în produse, care vor fi anunțate înaintea curselor. Bineînțeles, concurenții vor primi și un kit de participare, din care nu vor lipsi tricouri, diverse produse energizante, fructe și apă.


Detalii eveniment


Data început: 28 Mar 2021
Data final: 28 Mar 2021
Website: https://timisoara21k.ro
Tip eveniment: Calendar Competiții
Județ: Timiş
Localitate: Timișoara


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *