• Sportul tău, povestea ta!

Te simți pregătit să cucerești Roma?

Te simți pregătit să cucerești Roma?

Dacă te simți pregătit să cucerești Roma, o poți face duminică, 29 martie 2020, când va avea loc Run Rome The Marathon, cea mai fascinantă cursă din lume. Îți va da senzația întoarcerii în trecut, în Roma Antică, și ai șansa să alergi într-un muzeu aflat în aer liber.

Run Rome The Marathon reprezintă o aventură de 42,195 km prin Cetatea Eternă. Vei simți trăiri aparte, pentru că traseul străbate centrul orașului și trece prin locuri încărcate de istorie.

Startul va fi la Fori Imperiali, chiar de lângă Colosseum, apoi vei străbate Piazza Venezia, prin fața Palatului Vittoriano, va urma Circo Massimo, Castelul Sant’Angelo, Vialle della Conciliazione, Bazilica Sfântul Petru de la Vatican, pentru ca finish-ul să fie la doi pași de Colosseum.

Maratonul Romei poate fi o experiență unică în viață, diferită de ce ai trăit sau vei trăi. Poate fi povestea ta. Nu doar că vei alerga prin pe străzile pline de istorie, dar vei avea șansa să fii alături de mii de oameni entuziaști și pasionați, iar la final vei fi întâmpinat de gladiatori.

Ai o poveste de la Run Rome The Marathon? Ne-o trimiți pe mail și o publicăm 🙂 hello@sportstory.ro

Maratonul Romei este cel mai mare eveniment sportiv din Italia.  La fiecare dintre ultimele două ediții s-au înscris 15.000 de alergători cărora li s-au alăturat cei 80.000 de la cursa populară de 5 kilometri. Anul trecut au fost participanți din 130 de țări și doar jumătate dintre cei 15.000 au fost italieni.

În urmă cu doi ani Run Rome The Marathon a fost clasificat cu cinci stele de European Athletics Running for All, în urma bunei organizări și a condițiilor oferite pentru alergători.

Atenție! Înscrierile din acest an se fac până cu două săptămâni înainte de data programată, doar online, iar cererile de înscriere pot fi depuse până în data de 15 martie 2020, ora 23:59 (ora Italiei).

Mai multe detalii legate de condițiile de participare găsiți pe https://www.runromethemarathon.com/en/home-en/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *