• Sportul tău, povestea ta!

Start la înscrieri pentru Zărneşti Challenge 2021

Start la înscrieri pentru Zărneşti Challenge 2021

Organizatorii concursului de alergare cu obstacole Zărneşti Challenge au dat startul înscrierilor pentru competiţia care va avea loc pe 19 iunie.

Zărneşti Challenge este o cursă de alergare pe un traseu amenajat în pădure cu diverse obstacole. Parcurgerea acestui traseu presupune un efort fizic susţinut şi necesită o minimă pregătire fizică.

Cursa va avea loc în Zărneşti, lângă traseul de motocross Brebina. Este destinată tuturor iubitorilor de mişcare în aer liber cu vârsta de peste 18 ani, atât amatori, cât şi profesionişti.

Cei care se înscriu până la finalul lunii februarie vor beneficia de o taxă redusă. Este vorba de 80 lei/ persoană, sau de 240 de lei/ echipă (3 persoane, obligatoriu una de sex feminin).

Zărneşti Challenge – 19 iunie 2021

După 1 martie, taxele de participare vor fi:

90 lei persoana / 270 lei echipe – 1 martie – 30 aprilie 2021;

100 lei persoana / 300 lei echipe – 1 mai – 15 iunie 2021;

120 lei persoana / 360 lei echipe – la faţa locului.

Startul competiţiei se va da la ora 11:00. Nu există limită de timp pentru parcurgerea traseului la Sprint, Echipe sau Supersprint. Va exista însă un timp limită, de o oră şi 45 de minute, pentru intrarea în a doua tură la Elită.

Traseul competiţiei are 3,2 km, cu peste 30 obstacole, pentru categoriile Sprint şi Echipe. Aproximativ 8 km, cu peste 30 de obstacole, pentru categoria Super Sprint şi aproximativ 16 km, cu peste 60 de obstacole, pentru Elită. Traseul va traversa drumuri forestiere şi poteci cu diferite înclinaţii, de aceea este recomandată încălţămintea de trail.

Obstacolele constau în pereţi verticali ce vor trebui escaladaţi cu sau fără ajutorul frânghiilor, pasaje înguste şi tuneluri joase prin care se va trece târâş, zone de alergare cu greutăţi, alergare prin anvelope auto şi căţărare pe frânghii. Este recomandată folosirea mănuşilor fără degete.

Traseul va fi însemnat cu bandă şi va avea voluntari care vor indica direcţia de urmat. În zone strategice, concurenţii vor fi supravegheaţi de către arbitri.

Organizatorii pot modifica traseul. în funcţie de condiţiile meteorologice.

CONTACT ZĂRNEȘTI CHALLENGE

Web: http://www.zarnestichallenge.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/zarnestichallenge
Mail: zarnestichallenge@yahoo.ro
Telefon: 0723276385


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *