• Sportul tău, povestea ta!

Start la înscrieri pentru a doua ediţie a Winter Wolf Race

Start la înscrieri pentru a doua ediţie a Winter Wolf Race

Organizatorii au dat startul înscrierilor la a doua ediţie a Winter Wolf Race, concurs care va avea loc în acest an pe 13 martie şi care face parte din Circuitul Titanii Munţilor României, o serie de evenimente organizate de ACS Speed Runners Bihor.

Fiecare participant poate alege unul din cele patru trasee. Traseul Wild 5,2km, grad de dificultate uşor, cu o diferenţă de nivel +150 m. Traseul Cross 10km, grad de dificultate mediu, diferenţă de nivel +350 m. Traseul de Semimaraton 21km, grad de dificultate greu, cu o diferenţă de nivel +700 m şi Traseul de Maraton 42km, grad de dificultate greu, cu o diferenţă de nivel +1500 m.

La fiecare traseu vor fi admişi maximum 100 de participanţi. Traseele cu grad de dificultate greu vor avea şi o limită de timp, de patru ore, la semimaraton, şi opt, la maraton.

Winter Wolf Race – 13 martie 2021

Taxele de participare sunt 70 de lei (Wild), 100 (Cros), 120 (Semimaraton) şi 160 de lei (Maraton). Înscrierile se vor putea face online, până la 28 februarie. Zona de start si de finish va fi lângă filigoria din padurea Saldabagiu de Munte.

„Deschidem sezonul de iarnă cu concursul de alergare cu caracter montan care se desfășoară pe potecile, drumurile forestiere și văile abrupte.  Toate cu diferență de nivel pentru a-ți testa abilitățile pe traseele bine marcate din pădurea Saldabagiu de Munte, Oradea”, a fost mesajul organizatorilor.

Printre ambasadorii competiţiei se numără Ianco Slovak, component al lotului naţional de ultramaraton la alergare montană din 2019, şi Marcel Laza, campion european de alergare montană Master.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *