• Sportul tău, povestea ta!

SportStory cu Antoanela Manac. Alergare în Pădurea Chitila – Mogoșoaia

SportStory cu Antoanela Manac. Alergare în Pădurea Chitila – Mogoșoaia

Primul loc în care am făcut sport cu Antoanela Manac este la doar 5 minute distanță de București. La 2 kilometri după ieșirea din București spre Târgoviște, există o pădure mică, dar cochetă și cu multe locuri foarte potrivite mai ales pentru alergare. Pot fi ture liniare de cel mult 2 kilometri, dar vă recomandăm să vă configurați singuri o alergare în buclă și astfel veți putea alerga cați kilometri doriți. Sunt cel puțin 10 cărări distincte pe care le puteți alege. Există și mici zone de pantă foarte potrivite pentru antrenamentul de profil. Pădurea este împărțită de cele două localități conexe: Chitila și Mogoșoaia. Cele mai multe poteci sunt cu pământ bătătorit, dar există și câteva zone de ciment.

Clipurile produse de SportStory și BTVideo vă vor arăta exact cum se poate ajunge în locurile respective, precum și date tehnice despre suprafața, distanțe, variante de ture. Antoanela Manac va puncta cum sportivii amatori pot ajunge la rezultate bune, cum trebuie făcută încălzirea, ce echipament este recomandat.

SportStory cu Antoanela Manac. Alergare în Pădurea Chitila – Mogoșoaia

Poza din articol vă vă ajuta și mai tare să o localizați. Locuri de parcare se pot găsi în apropiere, iar o regula obligatorie este să o păstram curată și civilizată, ceea ce din păcate, nu fac toți vizitatorii ei, dar poate vor veni vremuri mai bune și mai curate în această privință. Totuși, pădurea este îngrijită și în general curată.

Așa cum veți vedea și în clip, există multe poteci pe care se poate alerga în mijlocul naturii, iar lacul Chitila oferă o completare foarte plăcută a peisajului. Tot în clip veți găsi și alte detalii tehnice și sfaturi din partea campioanei noastre la triatlon. Următorul episod va conține sfaturi utile înainte să alergam.

SportStory cu Antoanela Manac ! Vom vizita în curând și alte locuri cool unde putem alerga, merge pe bicicletă, chiar și înota! Pe curând!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *