• Sportul tău, povestea ta!

Spectacol în munți, pe 17 octombrie

Spectacol în munți, pe 17 octombrie

Se anunță veselie mare peste două săptămâni, în Subcarpații de Curbură. Pe 17 octombrie va avea loc a șaptea ediție a BikeXpert Alpine Challenge, o competiție care anul acesta va avea condiții mai deosebite de desfășurare.

Astfel, numărul participanților este limitat la 350. Nu-i problemă, veselia și distracția chiar nu vor avea limite. Iubitorii de Mountain Bike care vor merge la Pucioasa vor avea de unde să aleagă. Sunt 4 curse pe care se va concura. Traseul lung are nu mai puțin de 70 de kilometri, cu 2000 de metri diferență de nivel.

Două curse se vor desfășura pe traseul mediu, care măsoară 44 de kilometri și oferă 1300 de metri diferență de nivel. Una dintre curse este nouă în calendarul competiție. Este vorba de E-Bike Race. Mai simplu, biciclete electrice.

Noi îți filmăm competiția. Contactează-ne și îți facem o ofertă!

 

Pentru începători și pentru copii, BikeXpert Alpine Challenge vine cu traseul scurt, de 21 de kilometri, cu 500 de metri diferență de nivel. Toate cursele vor începe și se vor termina în Parcul Pucioasa. Traseul de 70 de kilometri oferă cele mai frumoase priveliștri, trecând prin Sat Măgura – Fieni – Dealul Frumos – Runcu – Valea Runcului – Plaiul Găvanele – Brebu (800m) – Râul Alb – Costești – Fieni.

Natură, sport, veselie, prieteni, premii – toate acestea sunt ingredientele unei zile fantastice. Nu uitați, 17 octombrie, Pucioasa, BikeXpert Alpine Challenge.


One thought on “Spectacol în munți, pe 17 octombrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *