• Sportul tău, povestea ta!

Simona Halep a scăpat de COVID-19 după zece zile. Mesajul locului 2 mondial

Simona Halep a scăpat de COVID-19 după zece zile. Mesajul locului 2 mondial

Simona Halep s-a vindecat de noul coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de ocupanta locului 2 în clasamentul WTA prin intermediul unui mesaj postat pe reţelele de socializare.  

Simona Halep a transmis, la câteva ore de la confirmarea testului negativ la COVID-19, un mesaj de mulțumire pentru medicii care au ajutat-o în ultima săptămână și jumătate.

”Mulțumesc echipei de la ”Matei Balș” pentru întregul suport depus în această perioadă” 

Simona anunțase pe 31 octombrie că fost testat poztiv cu noul coronavirul, iar la zece zile distanță a făcut anunțul mult așteptat de familie și fani. „Sută la sută recuperată” 

Una dintre primele reacții au venit de la antrenorul său, Darren Cahill.

„Deci putem începe pregătirea dinaintea sezonului”, a comentat australianul, care a primit un răspuns imediat. „Pentru prima dată în viaţa mea, sunt super-fericită să încep” 

A doua jucătoare a lumii se va antrena în următoarea perioadă în România și va pleca la sfârșitul lunii decembrie în Australia.  Halep ar urma să debuteze în 2021 cu un turneu precum Adelaide, urmat de primul Grand Slam al anului, de la Melbourne.

Românca în vârstă de 29 de ani decisese după Roland Garros, unde a fost eliminată în optimile de finală, la începutul lunii octombrie, să nu mai evolueze la niciun turneu în acest an.


One thought on “Simona Halep a scăpat de COVID-19 după zece zile. Mesajul locului 2 mondial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *