• Sportul tău, povestea ta!

Se reia handbalul. Campioana SCM Rm. Vâlcea a început antrenamentele

Se reia handbalul. Campioana SCM Rm. Vâlcea a început antrenamentele

Jucătoarele de la SCM Rm. Vâlcea au efectuat vizita medicală şi testele pentru Covid-19, după care au efectuat prima ședință de antrenament pe Stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea.

Nu au efectuat încă vizita medicală cele trei iberice, Mireya Gonzalez, Marta Lopez şi Alicia Fernandez, care a fost aduse mai târziu cu un zbor special şi care termină izolarea pe 5 iulie, dată la care se alătură lotului.

Noutăți în lot

La Râmnicu Vâlcea au ajuns trei jucătoare noi, Zeljka Nikolic (SCM Craiova), Maren Nyland Aardahl (Bietigheim) şi Evgenija Minevskaja (Brest Bretagne). Se mai aşteaptă decizia finală a ANAD în cazul jucătoarelor de la Corona, SCM fiind interesată de Daciana Hosu şi Daria Bucur. În staff-ul tehnic s-a alăturat şi Liviu Dumitru, fost preparator fizic la BC Mureș, BCM U Pitești, Transilvania Brașov şi la echipele naționale de baschet masculin U16 și seniori a României.

Sursă foto: ImagePlus

Au părăsit echipa Yuliya Dumanska (Podravka), Samara da Silva (Krim Ljubljana), Raluca Băcăoanu (CSM Bistriţa), Alexandra Badea (Rapid) şi Mădălina Zamfirescu (Dunărea Brăila).

Turnee de pregătire

În perioada 8-18 iulie, SCM Rm. Vâlcea va merge în cantonament centralizat de pregătire fizică la Cheile Grădiştei. Clubul vâlcean a confirmat prezenţa la trei turnee de pregătire. Primul va fi la Craiova în perioada 01- 02 august, alături de SCM Craiova, HC Zalău şi Lotul Național  de Tineret.

Sursă foto: ImagePlus

Al doilea va fi găzduit chiar de Rm. Vâlcea (07 și 08 august), alături de Kisvardai (Ungaria), HC Zalău şi Rapid București. Ultimul turneu de pregătire va fi la Kisvarda (Ungaria) în 13-15 august 2020, alături de echipa gazdă, Debrecen şi HC Zalău.

Sursă foto: ImagePlus


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *