• Sportul tău, povestea ta!

SCM Rm. Vâlcea va fi cap de serie la tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor. CSM București poate avea parte de o grupă infernală

SCM Rm. Vâlcea va fi cap de serie la tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor. CSM București poate avea parte de o grupă infernală

Federația Europeană de Handbal a anunțat că SCM Râmnicu Vâlcea va face parte din prima urnă valorică, iar CSM Bucureşti din cea de-a treia, la tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor.

Tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor va avea loc în 1 iulie, de la ora 19.00, la Viena. 16 echipe se vor afla la start, împărţite în două grupe, însă formaţii din aceeaşi ţară nu se vor afla în aceeaşi grupă. După meciurile tur-retur, primele două clasate se vor califica direct în sferturile de finală, iar cele de pe locurile 3-6 vor disputa play-off, eliminatoriu, pentru alte patru locuri disponibile.

Urna 1                                                       

Gyor
Rostov-Don
Metz
SCM Ramnicu Valcea

Urna 2         

Buducnost
Team Esbjerg
Vipers Kristiansand
Borussia Dortmund

Urna 3   

CSKA Moscova
FTC-Rail Cargo Hungária
Brest Bretagne
CSM Bucuresti

Urna 4

Krim Mercator
Podravka Vegeta
Odense
Bietigheim


DRUMUL CĂTRE FINAL FOUR

 

După meciurile tur-retur, primele două clasate se vor califica direct în sferturile de finală, iar cele de pe locurile 3-6 vor disputa play-off, eliminatoriu, pentru alte patru locuri disponibile.

SCM Râmnicu Vâlcea a fost acceptată direct locul în Liga Campionilor, iar CSM Bucureşti a primit wild-card, după ce Liga Naţională a fost întreruptă din cauza pandemiei, cu cele două echipe pe primele două locuri.

CSM Bucureşti, cu un joc mai puţin la data întreruperii, dar la egalite de puncte cu liderul SCM Râmnicu Vâlcea, a contestat decizia CA al FR Handbal, inclusiv la TAS, fiind aşteptat răspunsul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *