• Sportul tău, povestea ta!

S-au prelungit înscrierile pentru Ultra Zărand

S-au prelungit înscrierile pentru Ultra Zărand

Ultra Zărand promite spectacol şi în acest an, în weekendul 23-25 octombrie, la Căsoaia, iar organizatorii au anunţat prelungirea datei limită pentru înscrieri la competiţie.

Concurenţii se pot înscrie până pe 13 octombrie, la ora 23:00. Înscrierile vor rămâne deschise şi în perioada 13.10.2020, ora 23:00 – 18.10.2020, ora 15:00, fără a fi garantat însă kitul de participare, ci doar numărul de concurs și harta traseului. Organizatorii au anunţat că nu se vor mai face înscrieri după 18 octombrie, ora 15:00, iar participanții care nu vor achita contribuția de participare până pe 13 octombrie, la 23:00, nu vor fi validați. Dacă vor achita taxa de participare după termenul limită, acestora nu le va fi garantat kitul de participare.

Noi îți filmăm competiția. Contactează-ne și îți facem o ofertă!

 

Traseul are o lungime de 81,5 km, iar diferenţa de nivel este de 3.200 m+. Ultra Zărand reprezintă un concept inedit de promovare a patrimoniului natural, cultural și istoric a județului Arad, îmbinând turismul local cu alergarea montană – secțiunea de ultramaraton.

Ultramaratoniştii vor parcurge un traseu montan care atinge cele mai importante obiective ale județului, precum tabăra Căsoaia, Cetatea Şiriei, Schitul Feredeu, comuna Cuvin, comuna Ghioroc, Valea Cladovei, Mănăstirea Maria Radna, Cetatea Șoimoș și Vârful Highiș. Organizatorii au anunţat că speră să promoveze ecologia, cu ocazia evenimentului, dar şi practicarea alergării în natură şi creșterea numărului de turiști în zona Aradului. Numărul participanţilor la fiecare cursă este limitat la 100 de persoane, iar evenimentul, aflat în acest an la a doua ediţie, este dedicat atât amatorilor, cât şi profesioniştilor.

Date tehnice:

Categoria: trail running, dificultate mare.
Timp limită final: 18 ore.
Teren: drumuri forestiere, poteci turistice, asfalt.
Puncte de hidratare/alimentare: 9 puncte care vor conține: băuturi isotonice, apă, fructe, supă, dulciuri și produse alimentare.
Marcaj: marcaje turistice și/sau banda de semnalizare alb/roșu.
Experienta montană: recomandată.
Categorii de participare: open
Prima ediţie a concursului, din 2019, a fost câştigată de Andris Ronimoiss, cronometrat în opt ore şi 9 minute.

CONTACT ULTRA ZĂRAND 2020

Web: https://www.clubatia.com/
Facebook: https://www.facebook.com/ultrazarand/
Telefon: 0758 644 146


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *