• Sportul tău, povestea ta!

Prima reacție a Cristinei Neagu după ce s-a infectat cu Covid

Prima reacție a Cristinei Neagu după ce s-a infectat cu Covid

Cristina Neagu, componentă de bază a echipei feminine de handbal a clubului CSM Bucureşti, a fost confirmată pozitiv la testul RT-PCR pentru diagnosticarea Covid-19, test efectuat săptămâna trecută.

Handbalista a reacționat imediat după ce s-a făcut publică vestea că este infectată cu coronavirus și a oferit detalii despre starea sa de sănătate.

„Săptămâna trecută am fost testată pozitiv pentru coronavirus. Starea mea generală de sănătate este una bună şi abia aştept să mă pot întoarce la antrenamente! Aveţi grijă de voi, purtaţi mască şi protejaţi-vă, pentru că virusul nu ocoleşte pe nimeni! Este încă un hop pe care îl am de trecut şi mă voi întoarce, ca de fiecare dată, şi mai puternică” a declarat Neagu.

Cristina Neagu a fost testată după ce la sfârșitul săptămânii trecute s-a simțit rău și a făcut febră

„Încă de la început, dorim să îi asigurăm pe toţi fanii echipei noastre şi ai Cristinei Neagu de faptul că starea generală de sănătate a sportivei este una bună, fiind în legătură permanentă cu staff-ul medical al echipei. Handbalista de la CSM Bucureşti se află în izolare şi se supune tuturor protocoalelor ce trebuiesc respectate.

Testele repetate la care sunt supuse jucătoarele noastre au făcut ca situaţia să fie în permanenţă sub control. Ţinem să precizăm că, înainte de a fi depistată pozitiv, Cristina Neagu nu a intrat în contact cu nicio altă coechipieră.

Atât sportivele care au fost convocate la loturile naţionale, cât şi cele care s-au aflat în pregătire la Bucureşti au fost testate de minimum 2 ori de la apariţia acestui caz, toate rezultate fiind negative. În aceste condiţii, deplasarea echipei CSM Bucureşti în Norvegia, pentru partida cu Vipers Kristiansand, meci contând pentru etapa a IV-a a grupelor Ligii Campionilor, nu este în pericol”, a anunţat CSM Bucureşti.

Noi îți filmăm competiția. Contactează-ne și îți facem o ofertă!

Luni, lotul echipei feminine a efectuat testul pentru deplasarea în Norvegia, rezultatele fiind negative, iar la sosirea în Kristiansand, întreaga delegaţie va intra în izolare şi se va supune unei noi testări, conform prevederilor legale din această ţară.

„Clubul Sportiv Municipal Bucureşti se află în legătură permanentă cu Cristina Neagu, pe care o aşteptăm să revină cât mai repede la antrenamentele şi la meciurile echipei. O asigurăm pe cea mai bună handbalistă a lumii că încercarea prin care trece nu reprezintă decât un nou prilej de a reveni şi mai puternică şi mai determinată, aşa cum s-a întâmplat întotdeauna!”, a mai scris CSM Bucureşti.


One thought on “Prima reacție a Cristinei Neagu după ce s-a infectat cu Covid

  1. oricine a facut un vaccin antigripal iese pozitiv si chiar se imbolnaveste deoarece in vaccin e tulpina virusului respirator dinaintea lui Covit din care a fost prelucrat corona virusul. Asa ca e administrat prin vaccinul antigripal si de aceea iesi pozitiv. Restul e manipularea chinezilor care il distribuie impreuna cu toate guvernele mondialiste si socialiste care au acelasi obiectiv: PUTEREA si conducerea turmei prin orice mijloace, frica, teroare… Singurul care se pise pe ei e TRUMP !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *