• Sportul tău, povestea ta!

Pregătește-te pentru alergarea de vară! Făgăraș Rocks 31 iulie 2021

Pregătește-te pentru alergarea de vară! Făgăraș Rocks 31 iulie 2021

Anul acesta, cei de la Făgăraș Rocks au pregătit patru curse pentru cei care vor să alerge printre cele mai frumoase peisaje ale Munților Carpați. Data este deja stabilită. În perioada 31iulie 2021, pasionații de alergare și munte sunt așteptați Valea Berivoi, Comuna Recea, Țara Făgărașului.

Vor fi curse pentru toată lumea:  20 km, 37 km, 48 km și 71 km. Altfel spus, skyrunning pe poteci, muchii și zone din creastă provocatoare și uluitoare, cu urcări și coborâri,  peisaje colosale. Trasee pe care ajungi la un maxim de 2506 m și pe care poți vizita 16 vârfuri peste 2200 m altitudine … totul parte din misiunea asumată de a promova o zonă cu adevărat spectaculoasă și puțin cunoscută.

Făgăraș Rocks 31 iulie 2021

Înscrierile încep pe 31 martie, iar dacă vrei să fii primul care află despre punctele ITRA, potecile noi amenajate, traseul nou, pachetul de înscriere, ieșiri pe trasee înainte de eveniment, proiecții de filme, concert, activități care să susțină starea faină din baza de start/sosire ce a atras atâtea aprecieri … intră pe pagina https://www.facebook.com/fagarasrocks 

Contact Făgăraș Rocks

Web: http://www.fagarasrocks.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/fagarasrocks
Mail: fagarasrocks@acuminfinit.ro
Telefon:  0739 279 464

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *