• Sportul tău, povestea ta!

Povești de la munte

Povești de la munte

Poate unul dintre cele mai frumoase concursuri la care am participat și pe care l-am filmat este Ciucas X3. Am simțit acolo o familie, o legătură unică între participanți, organizatori, sportivi, natură! Am avut ocazia și plăcerea să aflăm și lucruri din culise care au precedat competiția. Atenția la fiecare detaliu ne-a convins că vom filma pentru al doilea an la rând o compeție fără cusur. Și ca să o simțim pe propriul organism, în completarea echipelor de filmare am trimis un reporter și un cameraman să participe în timp real alături de concurenți în proba de semimaraton.

Acest articol poate fi ușor o Poveste despre cum cei doi colegi din echipa MediaStory au reușit să filmeze timp de 21 de kiliometri multe grupuri de participanți. Dar asta cu altă ocazie 🙂

În acest loc din Carpați, puterea muntelui și glasul pământului stau într-un decor superb, dar care fără efortul unor oameni se poate degrada. Am văzut mormane de gunoaie adunate înainte de competiție, lăsate de neoameni cu aspect de oameni.

Pe scurt, Ciucaș X3 este un concurs de alergare montană și este unul dintre cele mai vechi evenimente de gen din România. Așa cum pobabil știți, în 2019 a avut loc a zecea edițe.

Competiția este iubită de participanți și datorită complexității sale. Traseul este alcătuit din drumuri forestiere, poteci de munte, drumuri pietruite, pășuni alpine care solicită la maximum forțele participanților. Indiferent de probă, pe fiecare traseu sunt presărate puncte de control, de hidratare, de revitalizare și de asistență. Ca să cuprinzi și mai bine ce înseamnă Ciucaș X3 sau cât de frumos poate fi să alergi printre brazi și pe pășuni alpine, ia pauză câteva minute și uită-te la imaginile cu concursul din 2019. Un clip MediaStory.

Ediția din 2019 a fost un real succes. Așteptările organizatorilor au fost răsplătite de avalanșa de înscrieri (2100 de participanți). În 2020 sunt așteptați 2500 de oameni care să alerge în aerul curat din Ciucaș. A trecut un deceniu de la prima ediție Ciucaș X3, iar în 2020 poți să faci și tu parte din povestea Ciucaș X3, pentru că Sportul tău trebuie să fie povestea ta.
Ai o Poveste de la Ciucas X3? Ne-o trimiți pe mail și o publicăm 🙂 hello@sportstory.ro

Despre organizator

  • Site: www.ciucasx3.ro
  • Facebook: https://www.facebook.com/ciucasX3
  • Instagram: https://www.instagram.com/ciucasx3/
  • Twitter: https://twitter.com/ciucasx3
  • Whatsapp: 0721315285

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *