• Sportul tău, povestea ta!

Povestea Sport Story

Povestea Sport Story

Începute acum câțivi ani buni de oameni curajoși și vizionari, evenimentele sportive de masă din weekend au evoluat frumos și sănătos din anotimp în anotimp, din deceniu în deceniu. Fie că au loc în păduri, pe șosea, în lacuri, în mare, pe dealuri și câmpii, în clădiri, în colțuri unice de natură, fiecare dintre aceste competiții are o poveste unică. Iar cea mai importantă parte de poveste o simt și o scriu participanții! An de an, revin cu nerăbdare, povestesc cu pasiune, participă cu zâmbetul pe buze! Semi, maraton, triatlon, duatlon, mtb, șosea, scări, mud și alte multe cuvinte cheie pentru cei care iau startul sâmbătă sau duminică :). Fiecare cuvânt, fiecare sport, fiecare competiție: mereu o poveste!

Ați auzit în vreun alt loc mai multe vorbe bune decât în timpul unei astfel de competiții? Asta spune…cam tot, nu?

SportStory începe să existe pentru a împărtăși, promova și sublinia frumusețea sportului de masă din România! Suntem o echipă de jurnaliști care și participă la astfel de super competiții. Vom oferi o perspectivă de informație, de noutăți, de content media pentru pasionații de sport și de natură. Interviuri, articole, feedback, clipuri, poze, calendar, editoriale, jurnal de participant sunt doar câteva dintre surprizele pentru care am început treaba deja 🙂

Avem o țară frumoasă, ce bine că avem oameni care să se bucure de ea prin intermediul sportului. Vom fi alături de organizatori și le vom sublinia efortul făcut pentru fiecare participant pe care îl primesc la linia de start și îl așteaptă la finish. Important este să participi, dar de fiecare dată este la fel de important să fie și cineva care organizează! 🙂

Amator sau profesionist? Ce contează? Participant! Sportiv!

Dacă îți place să alergi, aleargă pentru tine și pentru fericirea ta. Dacă îți place să înoți, înoată pentru tine și pentru sănătatea ta. Dacă îți place să mergi pe bicicletă, pedalează în natură. Așa se face sportul adevărat. Din pasiune.

Sportul tău are povestea ta. Tu ești campionul tău. O simplă alergare se poate transforma într-o poveste de dragoste. Te poți îndrăgosti de persoana alături de care faci sport sau de natură. Nu degeaba orientarea în pădure, alergarea pe scări, alergarea în vie, alergarea pe potecă sau ștafeta adună sute sau chiar mii de oameni la start.

Povestea SportStory

SportStory este un brand partener MediaStory. Clipurile produse de echipa MediaStory pot participa la concursul de cel mai bun ambasador pentru amintiri de neuitat din timpul competițiilor sportive de masă din România.

Avem site-ul deschis pentru oamenii care fac parte din această comunitate extraordinară. Ne găsiți și pe Facebook, Instagram, Youtube. Este doar începutul, alături de voi, cu siguranță, putem construi multe surprize plăcute!

Sportul tău – Povestea ta! SportStory.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *