• Sportul tău, povestea ta!

Poți fi H3RO și anul acesta, în octombrie

Poți fi H3RO și anul acesta, în octombrie

Malul Mării Negre va găzdui, dacă toate condițiile vor fi îndeplinite, o nouă ediție de H3RO, una din cele mai tari întreceri de triatlon din această parte a Europei. Organizatorii de la Smart Atletic au oferit drept dată de desfășurare 2 octombrie 2021, locația fiind cea clasică deja, Mamaia.

Sub umbrela H3RO se vor desfășura nu mai puțin de 4 curse:

  1. SuperSprint Individual (anul acesta este Campionat Național sub licența Federației Române de Triatlon) – este compusă din 400 de metri înot, 10 kilometri bicicletă și 2.5 kilometri alergare. Toți cei care vor participa la această probă vor primi puncte în clasamentului național pe distanța Supersprint.
  2. Sprint Individual – se va înota pe o distanță de 750 de metri, apoi vor urma 25 de kilometri de pedalat și 5 kilometri de alergat.
  3. Olimpic Individual – practic, sub distanțe duble față de Sprint, adică 1.5 kilometri înot, 40 de kilometri bicicletă și 5 kilometri alergare.
  4.  Half Individual – cea mai grea probă a competiției, care constă în 1.9 kilometri înot, 90 de kilometri bicicletă și 21 kilometri alergare. Toți participanții vor primi puncte în clasamentul campionatului național pe distanță Half.

Pentru cursele de SuperSprint și Sprint, startul se va da la ora 09:00. Participanții de la Olimpic vor pleca în cursă la 09:45, în timp ce startul de la Half este programat la 10:45.


Detalii eveniment


Data început: 02 Oct 2021
Data final: 02 Oct 2021
Website: https://h3ro.org
Tip eveniment: Calendar Competiții
Județ: Constanţa
Localitate: Mamaia


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *