• Sportul tău, povestea ta!

Pasiune la malul mării

Pasiune la malul mării

Pornit de la o pasiune separată de spiritul de competiție, triatlonul este poate sportul cu cea mai spectaculoasă ascensiune în România din ultimul deceniu. Un merit de necontestat îl are SmartAtletic, agenția care organizează H3RO Trichallenge în Mamaia. Un super eveniment, care a evoluat de la an la an pe harta națională, europeană și internațională a triatlonului.

Briza litorarului este gazda perfectă pentru cel mai mare eveniment de gen din Sud Estul Europei. H3RO TriChallenge a devenit un concurs respectat. A fost conceput din entuziasm și din pasiune, apoi s-a făcut mare pe plaja din Mamaia. În 2018, H3RO TriChallenge s-a transformat în festival sportiv, cu desfășurare pe trei zile și se încadrează perfect în deviza Sportul tău trebuie să fie povestea ta. Trebuie doar să vezi imaginile ediției din 2019 ca să te convingi că povestea este reală.

În 2019 a aliniat la start 1.300 de participanți, inclusiv 200 de sportivi veniți din toate colțurile lumii. 78 dintre ei fac parte din categoria Elite, cel mai înalt nivel de performanță la nivel global.

MediaStory a devenit partener H3RO TriChallenge, fiind deja la a cincea ediție de când produce clipurile oficiale ale competiției. Frumusețea litoralului nostru și spiritul competiției au făcut echipa perfectă. Se poate observa în clipul de mai jos. Merită îl vedeți!

Video Oficial H3RO 2019 – long version

Vizioneaza si bucura-te de momentele surprinse la H3RO by Trichallenge 2019!

Publicată de H3RO Mamaia pe Miercuri, 9 octombrie 2019

H3RO TriChallenge a pus România pe harta europeană a competițiilor majore de triatlon. În 2019, competiția a înglobat două Campionate Naționale (pe distanța Half și Supersprint) și o Cupă, la Aquathlon. De asemenea, proba de Half a reprezentat ultima etapă din circuitul Federației Române de Triatlon – FRTRI Halfdistance, iar probele olimpică și sprint au făcut parte din circuitul Triathlon Series Events și Romanian Triatlon Series.

Despre organizator

  • Web: https://h3ro.org/
  • Facebook: https://www.facebook.com/h3robytrichallenge/
  • Instagram: https://www.instagram.com/h3robytrichallenge/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *