• Sportul tău, povestea ta!

Om versus telescaun, competiție nebună în Parâng

Om versus telescaun, competiție nebună în Parâng

Sportivii sunt competitivi prin definiție. Vor să demoleze recorduri, să depășească toate obstacolele, să urce pe podium, să se ia la trântă cu oricine și cu orice. Cât de fair-play se poate. O competiție între om și… telescaun va avea loc în Parâng, pe 10 octombrie.

Red Bull Outrun the Lift “Tu vs Telescaun” propune participanților o confruntare dură. Nu doar cu telescaunul, ci și cu natura. Toma Coconea, celebrul sportiv, a gândit un traseu de 2.5 kilometri, pe teren accidentat. Diferența de nivel este de 615 metri.

Marea provocare este să terminarea acestei curse nebune în mai puțin de 25 de minute. Cam atât face telescaunul. Până acum, doar 5 sportivi au reușit să ajungă înaintea telescaunului. Recordul a fost stabilit în 2018, de Gyorgy Szabolcs Istvan, 20 de minute și 26 de secunde.

“Până acum, s-au înscris în concurs 150 de sportivi, iar numărul maxim de locuri este în acest an, din pricina pandemiei, de 200. Practic, mai avem disponibile 50 de locuri. Și în acest an s-au înscris sportivi cu o formă fizică foarte bună și mă aștept ca cinci dintre participanți să reușească să ajungă la linia de final înaintea telescaunului”, a declarant Toma Coconea pentru Go Hunedoara.


Detalii eveniment


Data început: 10 Oct 2020
Data final: 10 Oct 2020
Website: https://www.facebook.com
Tip eveniment: Calendar Competiții
Județ: Hunedoara
Localitate: Parâng


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *