• Sportul tău, povestea ta!

Neagu a revenit în forță. A fost decisivă în duelul CSM – Ferencvaros

Neagu a revenit în forță. A fost decisivă în duelul CSM – Ferencvaros

CSM Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, formaţia ungară Ferencvaros Budapesta, scor 25-19 (12-10), în cea de-a cincea etapă a grupei A din Liga Campionilor. Principalele marcatoare pentru CSM Bucureşti au fost Dembele - 9 goluri şi Neagu - 6 goluri.

După două săptămâni de carantină, în urma testării pozitive la Covid-19, şi doar trei zile de antrenamente, căpitanul Cristina Neagu a revenit în lot şi a jucat din minutul 8. Introducerea lui Neagu în teren a însemnat și schimbarea de forțe din teren. Ferencvaros a dominat începutul de meci. A condus chiar și cu 4-1, dar tigroaicele și-au revenit și au reușit să încheie prima repriză cu un avantaj de două goluri (12-10). CSM s-a impus cu 25-19 și a obținut cea de-a treia victorie din patru partide disputate.În celelalte partide ale etapei: Krim Ljbuljana – SG BBM Bietigheim (28-26), Rostov – Metz (30-26) şi Team Esbjerg – Vipers (27-27).

Noi îți filmăm competiția. Contactează-ne și îți facem o ofertă!

În primele partide din grupă, CSM a înregistrat rezultatele: 31-26 cu Metz, 30-29 cu Team Esbjerg şi 25-30 cu Vipers. CSM are şi un meci amânat din motive pandemice, cu Rostov-Don. După cinci etape are 6 puncte şi ocupă locul 3 în grupa A, iar în faţă sunt Vipers şi Rostov-Don, ambele cu câte 7 puncte.

În următoarea etapă, CSM Bucureşti va evolua în deplasare, în 25 octombrie, cu SG BBM Bietigheim. Grupa B a programat şi ea meciurile etapei a V-a, în care SCM Râmnicu Vâlcea a înregistrat al patrulea eşec consecutiv, 31-38 (17-15), cu Gyor ETO. Vâlcea ocupă ultimul loc, cu 0 puncte. În etapa a VI-a, SCM Râmnicu Vâlcea va juca pe teren propriu, în 24 octombrie, cu Borussia Dortmund. Şi echipa vâlceană are un meci amânat, tot din motive pandemice, cu Podravka.

Meciurile din faza grupelor se vor derula până în 14 februarie 2021, când primele două clasate se vor califica în sferturile de finală. Echipele de pe locurile 3-6 vor juca play-off, pentru celelalte patru locuri disponibile, în sistem eliminatoriu, în 6-7 martie şi 13-14 martie 2021. Sferturile de finală sunt programate în 3-4 aprilie şi 10-11 aprilie, iar Turneul Final Four, în 29-30 mai 2021, la Budapesta. SCM Râmnicu Vâlcea a fost acceptată direct în Liga Campionilor, iar CSM Bucureşti a primit wild-card. Deţinătoarea trofeului este Gyor ETO.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *