fbpx
 • Sportul tău, povestea ta!

Naomi Osaka, cel mai bine plătită sportivă din lume

Naomi Osaka, cel mai bine plătită sportivă din lume

Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka a devenit cel mai bine plătită sportivă din lume.

Osaka a câştigat în ultimul an 37,4 de milioane de dolari din premii şi contracte de sponsorizare, cu 1,4 milioane de dolari mai mult decât americanca Serena Williams. Japoneza a stabilit şi un record all-time de bani câştigaţi de o sportivă într-un an. Precedentul record, de 29,7 milioane de dolari, a fost stabilit de Maria Şarapova în 2015.

În topul celor mai bine plătiţi sportivi, Osaka ocupă locul 29, în timp ce Williams este pe 33. Pentru prima dată după 2016, două femei se află în top 100.

Dacă Osaka a câștigat 37,4 milioane de dolari în ultimul an, Simona Halep a câștigat, de-a lungul carierei, 30 de milioane de dolari.


12 thoughts on “Naomi Osaka, cel mai bine plătită sportivă din lume

 1. Mesajul dvs.imi place imaginea Simonei ,parca zice : eu atata am putut daca voi puteti mai mult ,fie ,eu nu va opresc ,o zi buna tuturor

  1. Halep este prototipul neputintei si prostiei umane. Daca nu era mosul pervers in spatele ei,sigur nu ajungea sa stea in top 20,prapadita asta. Halep este singura tenismena care sta in genunchi la sponsori si primeste foarte putin ptr ca toti stiu ca este o mediocra si o rusine de jucatoare.

 2. Mesajul dvs.Jucatoarele din asia apar si dispar cu aceasi viteza….Ce pot sa spun este :Bravo Halep! Ziaristii astia habar nu au ce inseamna sa faci sport de performanta ! Asa sint ziaristii romani ,ii pupa-n spate pe toti care nu sint de-ai nostrii desi stiu extrem de putin despre ei.

 3. Mesajul dvs.* Cel mai bine platita din lume e o femeie, iar cea mai bine platita din lume o fi un barbat ?

  1. @Veselin Costică
   Te contrazic. E scris corect.
   Este superlativ, se referă la adverbul „bine”, nu la adjectivul „plătită”.Mesajul dvs.*

  2. cine e halep? Ca de Naomi Osaka am auzit si are valoare. Aaaa,harlep este rejina mediocrelor care au umplut clasamentul wta. O adevarata plaga mizerabila de mediocritate.

  3. Mesajul dvs.*George, mergi inapoi la scoala, iar pentru moment, afla d ela mine o zicala: Daca taceam, filosof ramaneam…
   Hai sa-ti explic acordurile din aceasta fraza: CEL este in acord direct cu SPORTIVA care este un feminin, daca ar fi scris CEL mai bla, bla, bla, SPORTIV, ar fi fost corect. O femeie poate fi numita SPORTIV, in vreme ce un barbat nu poate fi numit SPORTIVA. In concluzie, formularea CEL MAI BINE PLATIT SPORTIVA este complet gresita (nu si pentru ardelenii de origine maghiara). Corect ar trebui scris: CEA MAI BINE PLATITA SPORTIVA sau CEL MAI MINE PLATIT SPORTIV. Acum ca te-am educat, tot trebuie sa mai pui mana pe carte…

 4. Mesajul dvs.*si daca a castigat,??? u nii nu fac nimic si castiga,politicienii ,asa zisi analisti ,unii ,.>>>>asta, e s/a fim sanatosi,e castig total,.

  1. Mesajul dvs.*Georgica bati campii, ” cel mai, cea mai, cei mai, cele mai” …. Asa se spune in acest context. Aveai dreptate in cazul in care formularea suna asa: „sportiva cel mai bine platita”, deci Costica are dreptate.

 5. Poza lui Halep arata ca este o vesnica mediocra si limitata.Ce cauta batjocura asta de jucatoare in top 10 wta? Cat de slab poate fi acest top 10 daca exista Halep in acesta? Halep este pata de rusine care ne arata ca daca ai un mos pervers poti sa corupi si WTA-ul pentru ca sa iti urci mediocra in frunte…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *