• Sportul tău, povestea ta!

Nadia Comăneci şi Cristina Neagu, mesaje speciale de Ziua Naţională a României

Nadia Comăneci şi Cristina Neagu, mesaje speciale de Ziua Naţională a României

Prima gimnastă care a primit nota 10 în istorie, Nadia Comăneci, care trăieşte în SUA din 1989, a transmis un mesaj video cu ocazia Zilei Naţionale a României.

„Românie dragă, mi-e dor de tine şi de ai mei. Astăzi e o zi de sărbătoare, este 1 Decembrie, Ziua Naţională a României. De aici, de departe, vă transmit multă sănătate, bucurie alături de cei dragi, lumină, respect. Să trecem cu bine de această pandemie şi să ne revedem în ţară curând. La mulţi ani, dragi români, la mulţi ani, România!”, a spus fosta mare gimnastă, multiplă campioană olimpică.

În vârstă de 59 de ani, Nadia Comăneci, trăieşte din 1989 în SUA şi este căsătorită cu fostul gimnast american Bart Conner.

LINK MESAJ VIDEO NADIA COMANECI https://fb.watch/25XgG0RkSK

Comăneci are în palmares cinci medalii de aur, trei de argint şi una de bronz la Jocurile Olimpice, două medalii de aur şi două de argint la Campionatele Mondiale, nouă medalii de aur, două de argint şi una de bronz la Campionatele Europene.

Cristina Neagu, mesaj pentru suporteri înaintea Euro 2020

 

Şi căpitanul naţionalei feminine de handbal, Cristina Neagu, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale a României, în care îi îndeamnă pe oameni să fie alături de echipa naţională la Campionatul European din Danemarca.

„În două zile jucăm la Campionatul European de handbal. Totul se desfăşoară în condiţii speciale, aşa cum este această perioadă pentru noi toţi. Ca întotdeauna, am fi vrut să ne bucurăm de încurajările suporterilor noştri din tribune, dar ştim sigur că veţi fi lângă noi cu gândul şi inima, oriunde v-aţi afla. Ne vom gândi la voi şi vom juca pentru voi, pentru noi şi pentru România. Astăzi e o zi importantă pentru ţara noastră şi aş fi vrut să ne bucurăm cu toţii de ea aşa cum se cuvine, însă din păcate, acest lucru nu este posibil. În această perioadă putem să ne bucurăm în sinea noastră, să avem cât mai multă grijă de familiile noastre şi să fim cu toţii cu sufletul alături de echipa noastră naţională. La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!”, a scris Cristina Neagu pe pagina sa de Facebook.

România va juca în prima fază a grupelor Euro 2020 pe 3 decembrie, contra Germaniei, pe 5 decembrie cu Polonia, iar pe 7 decembrie cu Norvegia.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *