• Sportul tău, povestea ta!

Multiplu de două roți

Multiplu de două roți

Mediu urban, deal, podiș, pădure, vârf de munte. Platou, urcări, coborâri, șosea. Toate se adună într-un mod optim în BikeXpert Alpine Challenge, o competiție de mountain bike cu tradiție deja. Dacă ai luat startul măcar o dată la această competiție, cu greu ai putea să îl ratezi la următoarea ediție. Poveștile de concurs se scriu intens în relieful de la Alpine Challenge, iar unul dintre clipurile oficiale demonstrează prin imagini vii cât de frumos este traseul. Există variante de distanțe potrivite pentru mai multe gusturi. Informații în plus aflați pe alpinechallenge.ro

Natura, prioritatea BikeXpert Alpine Challenge

BikeXpert Alpine Challenge este o competiție prin care organizatorii își propun să sprijine un stil de viață energic și să promoveze ciclismul, ca mod sănatos și ecologic de petrecere al timpului liber, în Subcarpații de Curbură și în Munții Leaota.

Aventura care face bine

Sportul tău poate fi povestea ta alături de copii pentru că BikeXpert Alpine Challenge are și o cursă pentru cei mici. În plus, banii proveniți din taxele de înscriere sunt donați către MagiCAMP, tabăra specială pentru copii cu afecțiuni oncologice, de la Brănești, lângă Pucioasa. Deja se știe data pentru a șaptea ediție. Va fi pe 5 septembrie 2020 la Puciosa, județul Dâmbovița.

  • Web: http://alpinechallenge.ro/
  • Facebook: https://www.facebook.com/bikexpertalpine/
  • Instagram: https://www.instagram.com/explore/locations/1993767257523000/bikexpert-alpine-challenge
  • Telefon: 0729 00 58 69
  • Email: contact@bikexpertevents.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *