• Sportul tău, povestea ta!

Maratonul 1 Decembrie, la a zecea ediţie. Cum te poţi înscrie

Maratonul 1 Decembrie, la a zecea ediţie. Cum te poţi înscrie

Maratonul 1 Decembrie va avea loc şi în acest an, chiar dacă doar virtual, din cauza restricţiilor impuse de pandemia de COVID-19. Ediţia a zecea a competiţiei va fi organizată în perioada 28 noiembrie - 6 decembrie.

Evenimentul  este organizat de asociaţiile CS Elite Running și CS Ro Club Maraton,  în parteneriat cu Primăria Sectorului 3 al Bucureștiului. Concursul  își propune  promovarea alergării în aer liber. Dar și a unui stil de viaţă sănătos cu ocazia Zilei Naționale a României, 1 Decembrie.

Ediţia din 2020 va fi dedicată tuturor medicilor și cadrelor medicale aflate în linia întâi în lupta cu COVID-19. Maratonul 1 Decembrie ca cuprinde cursa de maraton, cea de semimaraton şi cursa de 10 km. Fiecare va avea câte trei categorii de vârstă: 18-34, 35-49 şi +50 ani.

S-au ocupat deja jumătate din locurile disponibile la cursele virtuale. Printre alergătorii confirmați se numără și o japoneză. Nipona a primit deja numărul de concurs în formatul fotografiei de mai jos. Înscrile continuă pe https://maraton1decembrie.ro/inscriere/formular/

#maraton1decembrie

 

Maratonul 1 Decembrie, la a zecea ediţie

 

Nu va lipsi cursa cetăţenilor sectorului 3, cu o lungime de 3,15 km, la două categorii de vârstă, 12-17 şi peste 18 ani, şi cursa fotoliilor rulante, tot de 3,15 km, rezervată celor de peste 18 ani. Înscrierile sunt deschise până pe 2 decembrie 2020. Numărul locurilor e limitat: 150 de locuri au participanții la proiectul “Educație prin Mișcare 2020”, iar alte 150 ceilalţi participanți. Taxa de înscriere este unică, 70 lei, pentru oricare dintre cursele evenimentului.

Contact Maratonul 1 Decembrie

 

Facebook: https://www.facebook.com/hashtag/maraton1decembrie

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *