• Sportul tău, povestea ta!

Maraton virtual în România

Maraton virtual în România

Pandemia de Covid-19 a oprit multe dintre competițiile programate în acest an în România. Curse de maraton, triatlon, MTB și altele au fost reprogramate pentru anul viitor. Cei de la Wizz Air Marathon au decis însă că Spectacolul trebuie să continue.

Cum va arăta Wizz Air Marathon 2020? Ei bine, se va face virtual, respectându-se distanțarea socială. Toată lumea este protejată și fiecare își va alege propriul traseu. Sunt 4 probe, care urmează a se desfășura între 8-15 noiembrie: Maraton Wizz Air pe distanța clasică de 42.2 km, Semimaraton Hervis (21.1 km), Cros Garmin (10 km) și Cros Vaxicum (4 km).

Cum puteți participa? Vă înscrieți foarte simplu pe virtual.runnersclub.ro. Platforma este user friendly, așa că vă veți descurca ușor. Plătiți o taxă de 79 de lei, dar primiți un pachet de înscriere, format din rucsac, bandană, bidon, gel antiinflamator.

În ziua în care vreți să alergați intrați din nou pe virtual.runnersclub.ro, conectați-vă cu contul Garmin sau Strava și de acolo bifați căsuțele care se aplică în cazul dumneavoastră. Dacă alergați bine, aveți șansa să câștigați nu doar respectul celorlalți, ci și premii, printre care 10 înscrieri la Wizz Air Cluj-Napoca 2021, un ceas Garmin, două perechi de pantofi de alergare Mizuno și două kit-uri cu produse Isostar.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *