• Sportul tău, povestea ta!

Maraton în vreme de Coronavirus. Chiar e posibil

Maraton în vreme de Coronavirus. Chiar e posibil

Izolarea nu îi poate doborî pe cei pentru care sportul este un mod de viață. A demonstrat-o un maratonist francez, care a oferit un exemplu despre cum să te pregătești pentru competiții fără a ieși din casă.

Elisha Nochomovitz a ținut cont de restricțiile autorităților, a respectat recomandarea #staiacasă și și-a transformat balconul apartamentului său în traseu pentru maraton. Nu a contat că, la fiecare 7 metri alergați, a trebuit să schimbe direcția de alergare. Nochomovitz a parcurs cei 42,195 de kilometri după ce a făcut 6.000 de ture.

“Aveam posibilitatea să ies din casă și să alerg, dar apoi m-am gândit că lumea mă va vedea și că vor ieși prea mulți oameni din locuințe”, a declarat Nochomovitz pentru Associated Press.

Nochomovitz a terminat maratonul său special în 6 ore și 48 de minute. A avut destul timp pentru a se gândi la ce înseamnă criza Coronavirusului pentru el și pentru lume.

M-am întrebat ce se va întâmpla cu lumea noastră, văzând că totul s-a oprit, sportul, economia, finanțele. Am avut în istorie războaie, am avut arme, dar acest virus pare că ne depășește. Trebuie să stăm în casă. Mesajul meu este să respectăm această regulă pentru a nu fi afectați”, a completat francezul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *