• Sportul tău, povestea ta!

Last Man Standing 12h Tuluceşti 2021. Licitaţie pentru ultimele două locuri în concurs

Last Man Standing 12h Tuluceşti 2021. Licitaţie pentru ultimele două locuri în concurs

Last Man Standing 12h Tuluceşti 2021 va avea loc în acest an pe 12 iunie, în incinta Stadionului Comunal Tuluceşti, din judeţul Galați.

Pentru competiția de alergare vor exista 10 locuri pentru băieți și 10 pentru fete. Acestora li se va adăuga câte un loc pentru fiecare categorie, în urma unei competiții virtuale (concurs cu întrebare), prin tragere la sorţi.

Locurile de concurs se vor licita individual și simultan. Concursul cu întrebare, în urma căruia se vor acorda prin tragere la sorţi câte un loc la fiecare categorie, va fi lansat pe 1 mai şi se va încheia pe 14 mai.

Last Man Standing 12h Tuluceşti 2021

Tombola va fi efectuată pe 16 mai, la ora 20:00, prin intermediul platformei random.org.

Startul concursului se va da la ora 08:00. Se vor alerga/ merge 12 ore, finish-ul fiind programat la ora 20:00. Câștigătorii fiecărei categorii vor fi alergătorii cu distanța cea mai mare alergată.

Competiția se va derula în incinta Stadionului Comunal Tuluceşti, pe gazon de iarbă. Vor fi  ture ce vor măsura aproximativ 300 de metri. Se vor lua în calcul doar turele complete încheiate.

Organizatorul evenimentului este Asociaţia Family Hope Autism Galați, în parteneriat cu Primăria Tuluceşti. Competiţia este organizată pentru alergătorii de anduranţă amatori şi profesionişti care au împlinit vârsta de 18 ani şi care sunt apţi din punct de vedere medical, fizic şi mental pentru a susţîne acest tip de efort.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *