• Sportul tău, povestea ta!

Iron Man a găsit soluția. Concurs virtual pe timpul pandemiei

Iron Man a găsit soluția. Concurs virtual pe timpul pandemiei

Iron Man a lansat un nou site dedicat celor care vor să facă mișcare pe perioada pandemiei de coronavirus și să fie în competiție cu alții, la fel ca în concursurile clasice.

Ce trebuie să faci

Trebuie să accesezi IronManVirtualClub.com, apoi să te înregistrezi. Procedura este foarte simplă ca să îți faci un cont. Poți folosi datele contului de Gmail, de Facebook sau ale contului de Ironman, dacă ai deja. Apoi, trebuie să deschizi o aplicație de fitness (Fitbit, Strava, Garmin Connect etc) și ești gata pentru a face mișcare în Iron Man Virtual Club.

Cum funcționează

După ce ți-ai configurat contul, vei avea un tablou de bord. Acolo, opțiunile sunt diverse. Te poți înscrie în competiții sau îți poți măsura puterile de unul singur ca să vezi la ce nivel ești. Lucrurile sunt foarte simple. Spre deosebire de concursurile clasice, când toți participanții luau startul din localitatea unde se organiza competiția, acum fiecare va porni în concurs de  . La fel ca și atunci, timpii vor face diferența, fie că este vorba de alergare sau bicicletă.

Cum participi la cursele virtuale

În contul tău ai opțiunea VR (Virtual Race). Site-ul te trimite apoi la opțiunea Active și vei trece prin procesul regulat de înregistrare activă. Apoi, vei primi un email cu un cod pe care trebuie să îl introduci în platforma Iron Man Virtual Club. Deocamdată sunt doar câteva opțiuni de a face mișcare de acasă și de a te întrece cu alții, dar Iorn Man a anunțat că diversitatea va fi mai mare peste câteva zile.

Fiecare activitate de pe Iron Man Virtual Club îți va aduce puncte pe care le convertești în credite. Fiecare credit primit te va ajuta să obții o reducere la o comandă de articole sportive pe site-ul Iron Man sau pe alte site-uri partenere. Cei de la Iron Man dau puncte și pentru cei care reușesc să alerge sau să meargă cu bicicleta în exterior, dar noua platformă a fost făcută și pentru cei care fac mișcare în casă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *