• Sportul tău, povestea ta!

Incredibil! Motivul pentru pentru care un baschetbalist din NBA a intrat din nou în carantină

Incredibil! Motivul pentru pentru care un baschetbalist din NBA a intrat din nou în carantină

Baschetbalistul Richaun Holmes (Sacramento Kings) este nevoit să stea din nou în carantină, după ce a părăsit campusul NBA pentru o comandă de mâncare.

Holmes a scris pe Twitter că regretă acţiunea sa şi speră să se alăture cât mai curând echipei sale în play-off.

Jucătorii din NBA se află în campusul de la Disney World din Florida încă de săptămâna trecută, ei fiind obligaţi să stea în camerele lor de hotel şi să fie supuşi mai multor teste de coronavirus. În vârstă de 26 de ani, Holmes a jucat 33 de meciuri pentru Kings înainte de suspendarea sezonului în martie.

Planul de reluare a campionatului, propus de NBA, a fost validat de sindicatul jucătorilor, după ce fusese votat şi de proprietarii echipelor. Sezonul se va relua cu 22 de echipe, în Florida, la Disney World, pe 31 iulie.

Meciurile vor avea loc fără public după ce proprietarii echipelor au votat cu majoritate clară reluarea sezonului cu 22 de echipe, în Florida, singura echipă care s-a opus fiind Portland Trail Blazers. După aprobarea patronilor, acceptul sindicatului jucătorilor era doar o formalitate. Sezonul de NBA a fost întrerupt, la fel ca multe alte competiţii din lume, din cauza pandemiei de coronavirus.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *