• Sportul tău, povestea ta!

Încă un eveniment de top organizat de România. Europenele de duatlon vor avea loc la Târgu Mureş

Încă un eveniment de top organizat de România. Europenele de duatlon vor avea loc la Târgu Mureş

România va găzdui în 2021 Campionatele Europene de duatlon (alergare şi ciclism). Evenimentul va avea loc la Târgu Mureş, în perioada 2-4 iulie.

”După ce Europe Triathlon a redeschis depunerea de candidaturi pentru competiţiile nealocate încă, vă putem informa că vom reveni la locul festivalului multisport de anul trecut, Târgu Mureş, a anunţat Federaţia Europeană de Triatlon.

Europenele de duatlon vor cuprinde o cursă de sprint pentru elită, U23, juniori, para triatlon şi age group, iar la age groupe va exista şi o cursă pe distanţa standard.

”Târgu Mureş este unul dintre cele mai frumoase locuri pentru competiţii din Europa şi un oraş iubitor de triatlon, care are o mare tradiţie legată de evenimentele internaţionale de triatlon. Suntem fericiţi că în 2021 vom continua această tradiţie cu Campionatele Europene de duatlon. Evenimentele internaţionale de amploare fac parte din strategia noastră de a dezvolta triatlonul în România”, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Triatlon, Vlad Stoica.

România va găzdui în februarie 2021, la Cheile Grădiştei, şi Campionatele Europene de Winter Triathlon, iar două Cupe Europene de juniori sunt programate anul viitor la Bucureşti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *