• Sportul tău, povestea ta!

În martie alergi în Piatra Craiului! Start la înscrieri pentru Running Camp Spring Edition

În martie alergi în Piatra Craiului! Start la înscrieri pentru Running Camp Spring Edition

S-au deschis înscrierile pentru o nouă tabără de alergare: Running Camp, Munții Piatra Craiului Spring Edition. Asta după ce locurile pentru tabăra de alergare Running Camp, Postăvaru Challenge by Run Transylvania, din 18-21 martie, s-au epuizat după mai puțin de patru săptămâni de la deschiderea înscrierilor.

Ediţia de primăvară a Running Camp, Munții Piatra Craiului se va desfășura între 13 şi 16 mai, la Plaiul Foii, Zărnești.

„Alătură-te iubitorilor de mișcare din toate colțurile României și chiar din alte țări, pentru a participa la un eveniment sportiv cu premii, organizat special pentru tine!

Dacă veți participa în această tabără veți avea ocazia să vă bucurați de aerul proaspăt al masivului Piatra Craiului, să faceți miscare într-un cadru organizat și să aflați o mulțime de noutăți și informații importante pentru toți iubitorii de mișcare”, este anunţul organizatorilor.

Participanţii vor avea șansa să câștige echipamente de alergare montană, iar primii trei clasaţi la minicompetiția de alergare din cadrul evenimentului vor primi echipamente și pantofi de alergare.

Running Camp Munții Piatra Craiului | 18-21 Martie 2021

Fiecare participant va fi împărțit într-o anumită grupă, în funcție de nivelul individual de pregătire fizică.

Nivele de pregătire:

– Grupul de începători și iubitori de natură vor pleca în drumeție pe cărările masivului Piatra Craiului și vor parcurge un traseu în mers de aproximativ 4-5 ore cu pauză de masă la prânz.

– Grupul de alergători intermediari care vor parcurge un traseu de aproximativ 4-5 ore în alergare ușoară și mers, cu pauză de masă la prânz.

– Grupul de alergători experimentați vor parcurge un traseu de aproximativ 5-6 ore, cu atingerea crestei Pietrei Craiului, în cazul în care condițiile meteo vor fi prielnice, cu pauză de masă la prânz.

Prețul taberei include, pe lângă programul complet de activități Run Transylvania, trei nopți de cazare cu toate mesele incluse, la prețul de 890 de lei.

Primii zece participanți la tabără vor beneficia de un preț special de 799 de lei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *