• Sportul tău, povestea ta!

H3RO Mamaia – concursul lunii octombrie

H3RO Mamaia – concursul lunii octombrie

H3RO Mamaia 2020 a fost cel mai frumos și cel mai spectaculos concurs al lunii octombrie. Nu a contat că a fost programat mai târziu decât de obicei. Adrenalina și spiritul de competiție au fost din nou prezente.

H3RO Mamaia a avut loc şi anul acesta, însă în condiții speciale, din cauza pandemiei de coronavirus. Daniel Attila şi Reka Balint au fost câştigătorii probelor olimpice, însă timpii acestora nu au fost cei mai buni, din cauza vântului care a perturbat concursul de ciclism şi curenţilor de la proba de înot.

Daniel Attila (Tri-Aluta) s-a impus în proba olimpică a băieţilor în două ore, 18 minute şi două secunde, la peste trei minute distanţă de al doilea clasat, Manuel Kergoat (Unstoppable Sport Club). Sosit la peste şapte minute în urma învingătorului, Radu Oțelea (Steaua București) a completat podiumul.

Campioana la feminin este Reka Balint (Master Ski & Bike), sosită în 2h 45:31, care a depăşit-o cu peste patru minute pe Tamara Dogariu (Seven Sport Club) și cu aproape şapte pe Iulia Florea (Unstoppable Sport Club). 

H3RO Mamaia a fost gazda a trei campionate naționale și o cupă a României. Cele mai spectaculoase cadre a tuturor probelor au fost surpinse de Media Story – partenerul media al H3RO Mamaia 2020.

 

Noi îți filmăm competiția. Scrie-ne pe mail și îți facem o ofertă!

 

CN sprint

Cursă strânsă la categoria open a probei de sprint, unde Nicolae Șeitan (CS Olimpia) a fost mai rapid cu doar șase secunde față de Erick Rogoz (CS Politehnica Cluj). Ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de către Adrian Remzing (CS Aquasport Timișoara).

Erick Rogoz (CS Politehnica Cluj) a fost primul la juniori, în faţa lui Adrian Remzing (CS Aquasport Timișoara) si Stratulat Albert (Danube Swim Club)

Nicolae Șeitan (CS Olimpia) s-a impus la Under 23, în faţa lui Andrei Chiş şi Mihnea Florescu.

Concursul open al fetelor a fost câştigat de Antoanela Manac, triatlonistă care speră să participe anul viitor la Jocurile Olimpice. Locul 2 a fost adjudecat de Alice Perjoiu (Seven Sport Club), urmată de Andreea Iordache (ACS Master Swim & Tri).

Perjoiu a câştigat detaşat la junioare, în faţa Andreei Iordache şi Alexiei Scurtu.

CN supersprint

Cristian Tranulea (Steaua) a câştigat proba de supersprint, categoria Open, după ce i-a depăşit pe Carol Popa (Acs Atena) și Cătălin Sviderski (CS Politehnica Cluj).

Carol Popa s-a impus la categoria cadeţi, după o luptă strânsă cu Sviderski, iar Petre Raul (Acs Atena) a prins şi el podiumul.

La fete open, Casia Damian (Trident Sport Club) a fost prima, în faţa Arianei Chiș (CS Politehnica Cluj) şi Rebeccăi Neagu (Seven Athletic).

Campioană naţională la cadete este Ariana Chiş, care le-a luat faţa Rebeccăi Neagu (Seven Athletic) şi Andreei Denisa Cralea (Aqua Vita Delta Tulcea).

CN medie (half)

Campionatul National pentru proba Half a fost câştigat, la masculin, în proba Elite, de către Alex Ion (Unstoppable Sport Club), urmat de Alex Toma și Beres Hunor (Unstoppable Sport Club). Câștigătorul ediției H3RO Mamaia 2019, Andrei Vrabii, s-a clasat doar pe locul 17, afectat de probleme stomacale și dureri de spate.

La feminin s-a impus Andreea Călugăru, urmată de Beatrice Ologeanu şi Adel Koter.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *