• Sportul tău, povestea ta!

Ghost Run Treasure Hunt, o aventură de 5 kilometri pentru copiii cu autism

Ghost Run Treasure Hunt, o aventură de 5 kilometri pentru copiii cu autism

Ghost Run Treasure Hunt îşi propune să schimbe în acest an destinul copiilor cu autism. "O aventură de 5 kilometri" este sloganul adoptat de organizatori pentru cursa programată în Bucureşti, pe 30 octombrie, între orele 19:00 şi 22:00.

Fiecare alergător va avea la dispoziţie trei ore pentru a atinge cinci puncte din oraş, unde va găsi o monedă „magică”. Cursa şi-a propus să fie una distractivă pentru un alergător amator. Intervalul generos, de trei ore, o face pretabilă pentru orice nivel de antrenament. Cei interesaţi se pot înscrie pe http://bit.ly/GhostRun_TreasureHunt. Taxa de participare este de 75 de lei.

Fie că vei da piept cu creaturile nopții de unul singur, fie că îți vei invita prietenii la o alergare misterioasă sau că vei face o plimbare cu copiii, tu alegi traseul! Tot ceea ce trebuie să faci este să bifezi fiecare checkpoint de unde vei colecționa moneda salvatoare! Găseşte moneda care te va proteja de creaturile nopţii de Halloween. Doar cei care dețin moneda de schimb se vor putea deplasa prin oraș în siguranță, au scris organizatorii Ghost Run Treasure Hunt.

Fondurile strânse vor fi utilizate pentru dezvoltarea programelor gratuite pentru 400 de copii care fac terapie în cele două centre Autism Voice din București. Cei care nu pot participa la competiţie, dar doresc să susţină cauza copiilor, o pot face printr-un SMS la 8844 cu cuvântul VOCE. Fiecare 55 de lei adunaţi se vor transforma într-o oră de terapie.

Ce primesc concurenţii

·         BIB virtual, personalizat;

·         monedele magice;

·         kit participant virtual: discounturi la parteneri;

·         diplomă virtuală de finisher;

·         dacă termini cursa, vei fi înscris automat la tragerile la sorți pentru premii surpriză oferite de Republica Bio și Ruvix.

Ghost Run Treasure Hunt

 

Web: https://smartraces.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/smartraces.ro/
Instagram: https://www.instagram.com/smartraces/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *