• Sportul tău, povestea ta!

Fiica lui Donald Trump, impresionată de o poveste din India. A pedalat 1200 de kilometri

Fiica lui Donald Trump, impresionată de o poveste din India. A pedalat 1200 de kilometri

Poveste fabuloasă în India. Epidemia de Coronavirus are și efecte pozitive, în ciuda nenorocirilor care se întâmplă pe întreg globul. O fată de 15 a oferit lumii întregi un exemplu fantastic și va primi o recompensă nesperată: șansa unei cariere în ciclism.

Jyoti Kumati nu a avut o viață prea fericită până acum. Iar criza de Covid-19 părea un calvar, mai ales că tatăl său, care își câștiga banii conducând o ricșă, și-a pierdut slujba. A fost nevoit să predea ricșa și a rămas fără surse de venit. Astfel, a nevoit să ajungă în locurile natale, adică la 1200 de kilometri distanță.

Pentru ca totul să aibă o tentă de scenariu de film, seniorul Kumati s-a accidentat, astfel că a fost momentul ca fiica sa să intervină. S-a decis să înceapă o călătorie de neuitat. A urcat pe bicicletă, cu tot cu părintele său, și a pedalat preț de 1200 de kilometri. Cei doi au plecat din Gurgaon pe 10 mai și au ajuns la destinație pe 16 mai.

Povestea a ajuns la urechile președintelul Federației Indiene de Ciclism, care a decis imediat s-o cheme pe Jyoti la un trial care va avea loc în luna iunie. Dacă va trece de probele impuse, adolescenta va merge la Academia Națională de Ciclism, care are printre din cele mai spectaculoase facilități din Asia. Toate costurile vor fi suportate de Federație.
„Să pedalezi 1200 de kilometri nu este un lucru simplu. Îți trebuie putere fizică de anduranță. O s-o testăm pe o bicicletă și o să vedem 7-8 parametri, iar dacă va fi bine, ni se va alătura”, a declarat Onkar Singh, președintele Federației Indiene de Ciclism.

Ivanka Trump, fiica președintelui Statelor Unite, a aflat de povestea indiencei și a postat pe contul său de Facebook povestea fetei din India


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *