• Sportul tău, povestea ta!

Făget Winter Race deschide sezonul de alergare, la Cluj

Făget Winter Race deschide sezonul de alergare, la Cluj

Sezonul de alergare din acest an se deschide la Cluj, cu Făget Winter Race. Organizatorii au propus pentru 2021 un format de cursă inedit, adaptat perioadei pandemiei.

Competiția va avea loc timp de două zile, pe 16 și 17 ianuarie. Se va alerga individual sau într-un grup mic (de maximum şase persoane, potrivit normelor legale).

Va exista un singur traseu, lung de 7 km, care poate fi parcurs o dată, de două sau de trei ori. Se poate alerga în una din cele două zile de concurs, între orele 9:00 şi 17:00. Startul şi sosirea vor avea loc în Baza Sportivă Unirea, din cartierul Mănăştur, Drumul Sfântul Ioan 2, Cluj-Napoca.

Fiecare participant își va înregistra timpii, care vor fi transmiși organizatorilor. Se vor face clasamente pentru cele trei distanțe (7 km, 14 km, 21,5 km), dar nu vor exista festivităţi de premiere.

Există însă şi a doua opţiune de traseu, care se adreseaza sportivilor din afara Clujului care nu doresc să se deplaseze în Faget. Aceasta presupune ca participanţii să parcurgă o distanţă exactă din cele trei probe de concurs (7 / 15 / 21,5 km ) oriunde doresc, pe un traseu liber ales.

Clasamentele se vor realiza separat, în două liste distincte, pentru fiecare opţiune (Faget / traseu liber ales) şi pentru distanţa alergată (7 / 15 / 21.5 km ).

Înscrierile online se fac până pe data de 15 ianuarie. Pentru a putea beneficia de medalia de participare şi de opţiunea de înregistrare a timpului în clasamente, înscrierile trebuie validate până cel târziu pe 15 ianuarie, ora 22:00.

Contribuţia de participare este de 39 de lei, indiferent de probă, iar categoriile de vârstă pentru concurenţi sunt 16 – 29 ani / 30 – 39 ani / 40 – 49 ani / 50 – 59 ani / + 60 ani.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *