• Sportul tău, povestea ta!

Exerciții Cardio – o necesitate în timpul pandemiei de Coronavirus

Exerciții Cardio – o necesitate în timpul pandemiei de Coronavirus

Cardio este prescurtarea de la cardiovascular, termen care se referă la inima. Exercițiile cardiovasculare sunt acelea care stimulează frecvența bătăilor inimii și o mențin ridicată pentru o perioadă de timp. Aceste exerciții se mai numesc și exerciții aerobice. De cele mai multe ori, acesta sunt asociate cu clasele ținute la sala de sport. Dar pot fi adaptate și realizate și acasă.

Pe primul loc ar fi urcatul și coborâtul scărilor. Fii atent la vecini, asigură-te că este un spațiu sigur și că nu ai cum să intri în contact cu oameni bolnavi și începe să urci și să cobori scările. Ritmul îl poți stabili singur, dar indicat ar fi să crești viteza treptat. Acesta este unul dintre cele mai simple și mai eficiente exerciții cardio de făcut acasă.

Săritul corzii este, de asemenea, pe lista de exerciții cardio de făcut acasă. Pentru a practica acest exercițiu simplu, singura condiție este să găsești o coardă cu o lungime adecvată înălțimii tale.

Genunchii la piept ar fi o mișcare ce nu trebuie să lipsească de pe lista exercițiilor fizice de făcut acasă. Stai cu spatele drept și picioarele depărtate la nivelul umerilor. Fă sărituri cu genunchii îndreptați spre piept. După 10 repetări, sărind încet, dar cât de sus poți, odihnește-te un minut și repetă.

SportStory.ro – #RomaniaPoate

Îți lipsește, însă, banda de alergat de la sală… ? Alex Stoian a postat pe facebook un clip video care îți va aduce un zâmbet pe buze. Atenție mare, dacă veți încerca asta acasă. Clipul este unul de tip pamflet și în timpul filmării, nimeni nu a fost rănit.

https://www.facebook.com/alexstoianlifestyle/videos/450466799021061/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *