• Sportul tău, povestea ta!

Emanuel Gyenes, lider după două etape la clasa Malle Moto, la Raliul Dakar

Emanuel Gyenes, lider după două etape la clasa Malle Moto, la Raliul Dakar

Emanuel Gyenes este lider în clasamentul general la clasa Malle Moto după două etape din Raliul Dakar 2020.

Românul, care concurează pe o motocicletă KTM, a încheiat etapa a doua pe locul 35 la general, la 39 min 23 sec de învingător, şi al treilea la Malle Moto.

Gyenes este acum pe a 32-a poziţie în ierarhia generală, la 01 h 09 min 42 sec de lider, însă primul la Malle Moto, cu un avans de 3 min 43 sec de al doilea clasat, lituanianul Arunas Gelazinkas.

Spaniolul Joan Barreda Bort (Honda) a preluat conducerea în clasamentul general al Raliului Dakar 2021, la categoria moto, după ce s-a impus în etapa a doua, dintre Bisha şi Wadi Ad-Dawsir (Arabia Saudită).

Barreda a fost cronometrat pe cei 457 km de probe speciale în 4 h 17 min 56 sec, devansându-l cu 6 min 23 sec pe americanul Ricky Brabec, deţinătorul titlului şi coechipierul său de la Honda, şi cu 6 min 37 sec pe Ross Branch (Botswana/Yamaha), clasat al treilea.

Carlos Sainz, depăşit de Stephane Peterhansel

Pilotul din Qatar, Nasser Al-Attiyah (Toyota Gazoo Racing), a câştigat, la clasa auto, a doua etapă a Raliului Dakar 2021, la finalul căreia spaniolul Carlos Sainz i-a cedat fotoliul de lider la general francezului Stephane Peterhansel.

Al-Attiyah a fost înregistrat cu timpul de 4 h 03 min 14 sec şi i-a depăşit cu 2 min 35 sec pe Stephane Peterhansel şi cu 9 min 17 sec pe Carlos Sainz, ambii de la X-Raid Mini JCW.

Peterhansel a preluat conducerea în clasamentul general. L-a devansat cu 6 min 37 sec pe Sainz, deţinătorul titlului, şi cu 9 min 14 sec pe Al-Attiyah.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *