• Sportul tău, povestea ta!

Echilibru perfect, la 71 de ani

Echilibru perfect, la 71 de ani

Vera Wang este o fostă patinatoare de origine americană. S-a născut la New York, pe 27 iunie 1949 și reușește să surprindă, la 71 de ani, cu aspectul său fizic. Nu este o sportivă înrăită, ci adepta unui stil de viață sănătos.

Vera Wang a început patinajul artistic la vârsta de 8 ani. În timpul liceului, s-a antrenat pentru proba de perechi alături de James Stuart, iar în 1968 a participat la campionatele naţionale de patinaj artistic din SUA. Nu a intrat în echipa olimpică a Statelor Unite, iar apoi s-a reorientat către industria modei. Este designer și mai nou un model de viață.

Vera Wang este din ce în ce mai des întrebată ce face pentru a se menține în formă la 71 de ani. Americanca spune că nu face nimic special, doar respectă câteva reguli.

Dieta
Regula numărul unu în dieta sa este: ”Nu sar peste nicio masă. Trebuie să îmi hrănesc creierul”. Vera Wang spune că silueta sa nu a fost obținută prin infometare, ci printr-o dietă echilibrată. Atât cantitativ, cât și ca diversitate. Americanca încearcă să nu repete meniul și să mânânce, de-a lungul unei luni, un număr cât mai mare de soiuri de legume și fructe. Mâncarea gătită este de bază, fără semipreparate, iar carnea de pește nu lipsește din meniul său în nicio săptămână.

Hidratatrea
Alături de consumul sănătos de alimente, Vera Wang se asigură că bea constant lichide. A renunțat la sucurile acidulate în urmă cu șase ani. ”Eu beau doar apă”.

Îngrijirea de sine
Îngrijirea de sine a devenit o parte vitală în rutina zilnică. Wang își alocă zilnic timp pentru ea. Dușul de seară este unul dintre lucrurile care o ajută să se relaxeze. Plimbarea este esențială, spune Wang. În fiecare săptămână alocă două ore mersului pe jos.

Exerciții la intensitate moderată
Vera Wang face zilnic sport, dar nu exagerează. Merge pe bicicletă, iar când ajunge la sală, nu ridică greutăți mai mari de 3 kilograme. Preferă să facă mai multe repetări și nu este adepta antrenamentelor în forță.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *