• Sportul tău, povestea ta!

E prea frig la Roland Garros pentru Halep. Cum arată prognoza. Vreme de toamnă

E prea frig la Roland Garros pentru Halep. Cum arată prognoza. Vreme de toamnă

Simona Halep, favorită principală la Roland Garros, a declarat că este afectată de frigul de la Paris din această perioadă, dar are o atitudine pozitivă şi va încerca să joace cât poate de bine la Openul francez.

Halep, locul 2 WTA, poate reveni pe prima poziţie în clasamentul mondial, dacă va câştiga French Open.

“Ador acest loc, acest turneu. Este un pic frig, sinceră să fiu. Sper să mă obişnuiesc. Mă simt bine. Sunt încrezătoare, dar nu se ştie niciodată. Voi încerca să dau tot ce am mai bun şi să fiu pregătită. Atunci când este frig, este mai dificil. Este o diferenţă mare între Roma şi aici, cu siguranţă. Sunt cu 15 grade mai puţin, aşa că mi-e frig. Însă condiţiile sunt aceleaşi pentru toţi. Am o atitudine pozitivă. Visez să câştig fiecare turneu la care particip. Aici este special, pentru că a fost primul grand slam pentru mine. Va fi mereu în inima mea. De fiecare dată am dorinţa să joc cât pot de bine şi să am un parcurs cât mai lung. Fiecare meci este o luptă”, a afirmat Simona Halep.

Cum arată prognoza. Vreme de toamnă la Roland Garros

Meteorlogii anunță o vreme de toamnă veritabilă pe perioada turneului de la Paris. Temperatura nu va depăși 20 de grade Celsius în niciuna dintre zilele de concurs. Una dintre principalele griji ale organizatorilor va fi ploaia. În prima săptămână de concurs sunt anunțate precipitații, dar salvarea vine de la terenul central, care este acoperit și va permite desfășurarea de meciuri în fiecare zi.

Simona Halep este de părere că nu doar ea este favorită la French Open. “Sunt onorată de faptul că toţi gândesc că sunt favorită, însă nu privesc situaţia astfel. Din punctul meu de vedere sunt multe favorite. Fiecame munceşte mult pentru a câştiga acest turneu, aşa că nu mă gândesc mult la asta. Încerc să joc fiecare meci şi vom vedea la final cum merg lucrurile. Ador să joc pe zgură, este suprafaţa pe care mă simt cel mai bine. Să joc la Roland Garros la sfârşitul lui septembrie este ciudat. Însă este fantastic faptul că avem această oportunitate şi cred că trebuie să le mulţumim tuturor celor care s-au luptat pentru ca acest turneu să fie posibil”, a adăugat Halep.

Simona Halep va juca împotriva sportivei spaniole Sara Sorribes Tormo, locul 70 WTA, în primul tur al turneului de la Roland Garros. În runda secundă, în cazul calificării, Halep ar putea juca împotriva Irinei Begu.

Irina Bara pe tabloul principal la Roland Garros

Jucătoarea Irina Bara, locul 142 WTA, s-a calificat pe tabloul principal la turneul de la Roland Garros. Bara a trecut în turul trei al calificărilor de sportiva olandeză Richel Hogenkamp, locul 221 WTA., scor 6-2, 7-6 (4), într-o oră şi 41 de minute.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *