Dragoș Savloschi Domină Prima Etapă a Campionatului Național de Super Rally la Alba Iulia

Într-o zi însorită de sâmbătă, 15 iunie, orașul Alba Iulia a fost martorul unei competiții spectaculoase în cadrul primei etape a Campionatului Național de Super Rally. Dragoș Savloschi a fost, fără îndoială, vedeta evenimentului, reușind o performanță excepțională la volanul Radicalului Prosport Evo. Prin această evoluție impresionantă, Dragoș nu doar că a obținut locul 2 la general, dar a și condus echipa Reviziecutie.ro spre victoria în clasamentul echipelor.

Un Circuit Plin de Provocări

Circuitul stradal de la Alba Iulia, cu o lungime de 4,40 km și presărat cu șicane și devieri dificile, a fost o adevărată probă de foc pentru toți piloții. Dragoș Savloschi a dovedit că are abilități de pilotaj superioare, reușind să parcurgă traseul într-un timp remarcabil de 3:09,154. Aceasta a fost o dovadă clară a pregătirii sale excelente și a capacității de a face față celor mai mari provocări.

Echipa Reviziecutie.ro: Debut Triumfal în Campionat

Echipa Reviziecutie.ro a debutat în Campionatul Național de Super Rally cu o performanță de excepție, câștigând locul 1 la echipe. Dragoș Savloschi, alături de coechipierul său Tudor Adrian Pop, care a pilotat un Mitsubishi Lancer Evo 9, au demonstrat că profesionalismul și pregătirea tehnică sunt cheia succesului. Această victorie la debut subliniază angajamentul și dedicarea echipei în pregătirea vehiculelor pentru competiție.

Dragoș Savloschi: Un Lider Determinat

Dragoș Savloschi este cunoscut pentru pasiunea sa pentru motorsport și pentru determinarea sa de a excela în fiecare cursă. Performanța sa de la Alba Iulia nu face decât să întărească poziția sa de lider în campionatul național. Dragoș continuă să inspire atât fanii motorsportului, cât și pe tinerii piloți, fiind un exemplu de profesionalism și dedicare.

Succesul Asigurat de Echipa Reviziecutie.ro

Echipa Reviziecutie.ro joacă un rol esențial în succesul lui Dragoș Savloschi. Specializați în mecanică auto, diagnoză și întreținerea cutiilor de viteze, aceștia se asigură că Radicalul Prosport Evo al lui Dragoș este mereu în stare optimă pentru competiții. Datorită expertizei lor, mașina lui Dragoș este capabilă să ofere performanțe de top, asigurându-i acestuia un avantaj competitiv clar.

Clasamentele Etapei

Clasament Echipe:

 1. Echipa Reviziecutie.ro
  1. Dragoș Savloschi – Radical Prosport Evo
  1. Tudor Adrian Pop – Mitsubishi Lancer Evo 9
 2. Echipa UniCredit Leasing Motorsport Team
  1. Adrian Teslovan – Ford Fiesta R5
  1. Alexandra Teslovan – Peugeot 208 R2
 3. Echipa Impuls Leasing
  1. Aurelian Andronache – WOLF GB08
  1. Costel Cășuneanu – Skoda Fabia

Viitorul Promițător al lui Dragoș Savloschi

Cu fiecare etapă a campionatului, Dragoș Savloschi își consolidează reputația de pilot de top. Talentul său, combinat cu suportul tehnic excepțional al echipei Reviziecutie.ro, îl face favorit pentru titlul de campion în acest sezon. Dragoș continuă să fie o sursă de inspirație și un model de urmat pentru toți cei care iubesc motorsportul.

RevizieCutie.ro, prin dedicarea și expertiza lor, asigură că mașina lui Dragoș este mereu pregătită pentru a face față oricăror provocări, contribuind semnificativ la succesul și imaginea acestuia în lumea automobilismului românesc.

imagini: Ionuț Vaidean